Muslera'ya futbolculardan destek

Muslera'ya futbolculardan destek
PSV Eindhoven maçında yediği goller ile konuşulan Fernando Muslera'ya çok sayıda futbolcudan destek geldi.

PSV Eindhoven maçında yediği gollerin ardından Muslera'ya futbol dünyasından destek

Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi 2. ön eleme turu ilk karşılaşmasında PSV Eindhoven deplasmanından farklı bir mağlubiyetle döndü.

5-1''lik ağır yenilginin ardından tur şansı mucizeye kalan Galatasaray''da Fernando Muslera''nın yediği tartışmalı goller konuşulmuştu.

Muslera, Instagram hesabından bir mesaj yayımlayarak gelen destekler için teşekkür etmişti. Muslera''nın bu paylaşımından sonra Uruguaylı file bekçiye destek yağdı.

Muslera''nın paylaşımının altına eski ve mevcut takım arkadaşlarının yanı sıra Fenerbahçe kalecisi Altay Bayındır, Trabzonspor kalecisi Uğurcan Çakır ve Beşiktaş''ın eski kalecisi Loris Karius''tan emojilerle destek geldi.

''BENİM İÇİN ÇOK ZOR BİR GÜNDÜ''

Fernando Muslera, Instagram paylaşımında şunları söylemişti:

"Yaptığımız meslek bize bazen zor anlar yaşatıyor, kendinizi sürekli daha fazla geliştirmek istiyorsunuz… Dün benim için hiçbir şeyin yolunda gitmediği, çok zor bir gündü. Ancak her zaman yaptığım gibi, her gün daha ileri gitmeye ve her şeye hazırlıklı olmaya devam edeceğim. Bana şartlar ne olursa olsun destek veren taraftarımıza, hocam Fatih Terim’e, teknik heyete, takım arkadaşlarıma, kulüp çalışanlarımıza ve Galatasaray’ın büyük ailesine çok teşekkür ederim. Bu benim ve ailem için büyük anlam ifade ediyor…"

İlgili Haberler