Kanlı örgüt FETÖ’nün firarisi Enes Kanter’e Türkiye’ye ihanetinin ödülü

Kanlı örgüt FETÖ’nün firarisi Enes Kanter’e Türkiye’ye ihanetinin ödülü
FETÖ elebaşı Fetullah Gülen'in manevi oğlu Enes Kanter'e bir ödül daha verildi. Bu ödülü verirken FETÖ terör örgütünün 15 Temmuz'da yüzlerce insanı şehit etmesini hiçe saydılar.

OdaTv''den alınan bilgilere göre; FETÖ terör örgütünün başında olan Fetullah Gülen’in manevi oğlu Enes Kanter tekrar ödül aldığı sebebiyle gündemde.

ABD merkezli İnsan Hakları Vakfı ile Norveç merkezli Oslo Özgürlük Forumu Vaclav Havel Kreatif Muhalefet Ödülü’nü; Türkiye''de yaptığı terör örgütlenmesi sebebiyle binlerce insana zarar veren ve ülkemize kasıtlı 15 Temmuz saldırısını gerçekleştiren, böylece de yüzlerce insanın şehit olmasına sebep olan, FETÖ''nün oğlu, Enes Kanter''e verdi.

UYGURLAR BAHENE EDİLDİ

Enes Kanter geçen ay Cenevre Komisyonu''nun 2022 Uluslararası Cesaret Ödülü''nün ardından Uygurlar bahanesi ile bir ödül daha aldı.

Enes Kanter, aldığı iki ödülün arasında ABD Merkezi İstihbarat Teşkilatının (CIA) Direktörü William J. Burns ile de görüşmesi dikkat çekti.

Görüşme sırasında çekilen bir fotoğrafı sosyal medya hesabından paylaşan Kanter, "Harika bir sohbet gerçekleştirdik. Arkadaşlığın için teşekkür ederim" ifadelerine yer verdi.

İlgili Haberler