Flaş... Flaş... Eski futbolcu Ersen Martin kalp krizi geçirdi

Flaş... Flaş... Eski futbolcu Ersen Martin kalp krizi geçirdi
Beşiktaş'ın ve Milli takımın eski golcüsü Ersen Martin'den kötü haber geldi. Ünlü isim, kalp krizi geçirdi.

42 yaşındaki eski futbolcu Ersen Martin, kalp krizi geçirdi. Beşiktaş ve Trabzonspor formalarını giyen eski futbolcunun Aort damarında yırtık tespit edildi.

Ünlü ismin Siyami Ersek Kalp Hastanesinde acil ameliyata alındığı ve hayati tehlikesi bulunduğu belirtildi.

2012-2013 sezonunda Eyüpspor''da futbolu bırakan Ersen Martin, kariyerinde Beşiktaş ve Trabzonspor formaları da giymişti.

Ersen Martin kariyeri boyunca 4 kez A Milli Takım forması giymişti.

ERSEN MARTİN KİMDİR?

Futbola Almanya''da Nurnberg altyapısında başlayarak Beşiktaş''a transfer olan Ersen Martin, siyah beyazlı ekipte as kadroya girmekte zorlandı ve Beşiktaş''tan ayrıldı. 2000-01 sezonunda Siirtspor forması giydi. Futbolculuk kariyerinin en parlak dönemlerini yaşadığı ve Süper Lig gol kralı olduğu Denizlispor'' a transfer oldu. 2002-2003 sezonunda Denizlispor''la UEFA Kupası''nda mücadele etti.

Denizlispor; Sparta Prag, Lorient ve Olympique Lyonnais''la oynanıp turun geçildiği maçlarda forma giydi. Ersen''in golüyle 4. Tur''da 27 Şubat 2003''te oynanan Porto maçı 2-2 bitse de bu sonuç Denizlispor için yeterli olmadı ve Ersen takımıyla beraber UEFA Kupası''ndan elendi. Ancak bu gol onun kaydettiği ilk ve tek UEFA Kupası golü olarak kaldı.

2007-2008 sezonunda Trabzonspor''un ilk on birinde kendine pek fazla yer bulamayan Ersen, devre arasında Recreativo''ya transfer oldu. 2 Ocak 2010''da Manisaspor''a transfer oldu. 10 Haziran 2010''da Kasımpaşa''ya giden Ersen, serbest kalınca 2011-12 sezonunun ara transfer döneminde Gençlerbirliği ile anlaştı.

Ersen Martin, 2013''te yeşil sahalara veda etti.

 

 

İlgili Haberler