Fransız ve Yunanlılar Mavi Vatan için Cem Gürdeniz’in bilgisine başvurdular

Fransız ve Yunanlılar Mavi Vatan için Cem Gürdeniz’in bilgisine başvurdular
Emekli deniz subayı Ahmet Bedir Koyun, emekli Tümamiral Cem Gürdeniz’in Fransız bir dergiye verdiği mülakatı paylaşarak, “Dünya amirallerimizin bilgilerinden faydalanıyor, biz zindana atmaya çalışıyoruz” dedi.

Türkiye’de Montrö’yü savunduğu için yargılanıyor

Mavi Vatan kavramının isim babası emekli Tümamiral Cem Gürdeniz’in Fransa’da saygın bir savunma dergisine verdiği mülakat ve Yunansitan’da bir kanala verdiği röportaj büyük ses getirdi.

Emekli deniz subayı Ahmet Bedir Koyun, Gürdeniz’in verdiği mülakatı Gürdeniz’in hesabını rtweet ederek paylaşırken, “Dünya Amirallerimizin bilgilerinden ve tecrübelerinde faydalanıyor ve halkını ve dünyayı aydınlatmaya çalışıyor, Bizler ise, onları sahte belgeler ve Möntrö açıklamaları nedeniyle darbeci ilan edip zindanlara tıkmaya çalışıyoruz. Ben bir Türk olarak bundan çok utanıyorum” notunu düştü.

Gürdeniz ise söz konusu mülakatı, “Fransa’nın önemli savunma ve güvenlik dergisi olan DSI nin Mayıs 2021 özel Türkiye sayısında Joseph Henrotin tarafından bana ait makale ve röportajlardan faydalanarak hazırlanan “Cem Gürdeniz’e Göre Mavi Vatan” başlıklı yazıdır.” ifadeleriyle paylaştı.

Öte yandan Cem Gürdeniz, Yunanistan’ın OpenTV kanalına verdiği bir röportajı da Türkçe altyazılı olarak yayınladı.

Cem Gürdeniz''in o paylaşımları şöyle:

 

İlgili Haberler