Antalyaspor'u Ümraniye karşısında galibiyete götüren fark

Antalyaspor'u Ümraniye karşısında galibiyete götüren fark

İlk haftada Fenerbahçe karşısında oynadığı oyun ile 1 puanı alan Ümraniyespor ile Galatasaray''a son dakika golüyle mağlup olan Antalyaspor karşı karşıya geldi.
Mücadele Antalyaspor''un 1-0''lık üstünlüğüyle bitti.
İki takım da maça dengeli başladı ve ilk yarı sakin geçti. Ara ara iki takım da pozisyon üretmeye çalışsa da gol bulamadı.
11. dakikada hızlı gelişen Ümraniyespor atağında Geraldo''nun pasıyla Antalyaspor ceza sahasında topla buluşan Durel Avounou''nun sağ çaprazdan şutunda, rakibinin açısını kapatan kaleci Boffin topu iki hamlede kontrol etti.

34. dakikada Ümraniyespor gole yaklaştı. Mrsic''in savunmanın arkasına attığı pasla savunma arkasına sarkan ve ceza sahasında topla buluşan Bettaieb, Kudryashov''dan topu kurtardı. Bettaieb, kaleci Boffin''i de geçmek istedi ancak Boffin son anda topu kontrol etti.

41. dakikada Antalyaspor''un atağında top direkten döndü. Ümraniyespor ceza sahası önünde topla buluşan Ndao''nun ayak içiyle çektiği sert şutta meşin yuvarlak üst direğe çarpıp auta gitti.

İkinci yarıda ataklarını arttıran Nuri Şahin''in takımı Antalyaspor, 59. dakikada sağ kanatta topla buluşan Bünyamin''in ortaladığı topu Haji Wright düzgün bir kafa vuruşuyla filelere gönderdi.

Bu gol aynı zamanda maçın da sonucunu belirledi ve Antalyaspor ikinci maçında 3 puanla tanışmanın sevincini yaşadı.

Ümraniyespor ise Fenerbahçe karşısında gösterdiği skorları üretemedi ve yenilmekten kurtulamadı.

Yazarın Diğer Yazıları