Galatasaray'da bomba iddia! Şardan’ın hoca adayı belli oldu

Galatasaray'da bomba iddia! Şardan’ın hoca adayı belli oldu
Galatasaray Kulübü'nde 19 Haziran'da yapılacak seçimli olağan kongrede başkan adayı olan Yiğit Şardan'ın teknik direktör adayının belli olduğu iddia edildi. Şardan'ın antrenörlük görevi için Okan Buruk ile anlaşmaya vardığı öğrenildi.

Şardan’ın hoca adayı belli oldu

Habertürk''ten Ayhan Şensoy''un haberine göre, Galatasaray''dan başkan adaylarından Yiğit Şardan''ın, teknik direktörlük görevi için Okan Buruk ile anlaşmaya vardığı önü sürüldü.

HOCA ADAYI OKAN BURUK

2019-2020 sezonunda Medipol Başakşehir ile süper lig şampiyonluğu yaşayan Okan Buruk, bu yılın ocak ayında görevinden ayrılmıştı. 47 yaşındaki teknik adam kariyerinde Akhisarspor ile Türkiye Kupası zaferi de yaşadı. Futbolculuk döneminde 11 yıl Galatasaray forması giyen Okan Buruk, 2000''de Uefa Kupası''nı alan takımın önemli parçalarından biriydi.

ALBAYRAK DA LİSTEDE

Yiğit Şardan''ın sunduğu aday yönetim kurulu listesinde Özcan Çetinsoy, Abdurrahim Albayrak, Murat Yalçındağ, Ahmet Aslan, Ömer Mafa, Mete Serkan Sevim, Dorukhan Acar, Begüm Özkan, Murat Özkaya ve Murat Erkul yer aldı. Yedek yönetim kurulu listesi ise Esen Sirel Ongun, Levent Karadeniz, Abdullah Günhan Aksoy, Kerim Polat ve Hamit Karasu''dan oluştu.

YİĞİT ŞARDAN KİMDİR?

1963 yılında İstanbul’da dünyaya geldi. Şardan İlkokulu Bursa Özel İnal Ertekin’de, ortaokulu Galatasaray Lisesi’nde, liseyi Robert College’de, üniversiteyi ise İstanbul Teknik Üniversitesi İşletme Mühendisliği’nde okudu.

2004 yılında Güzel Sanatlar Şirketler Grubu’nun yönetim kurulu başkanlığını üstlenen Yiğit Şardan; Güzel Sanatlar / Saatchi&Saatchi, MG Inıatıve, Content Media, Med Yapım Televizyon Yapımcılık, Ping, Coolshark, Netbook Media, Blab, Ideas Sports Marketing ve Spark Stratejik Planlama şirketlerinin ortağı.

Kendisi de milli bir sporcu olan Yiğit Şardan Galatasaray Spor Kulübü’nde başkan yardımcılığı, Basketbol Federasyonu’nda yönetim kurulu üyeliği yaptı ve halen F1 Komitesi kurucu üyesi.

Şardan 2009-2011 yılları arasında Reklamcılar Derneği Başkanlığı yaptı.