Burak Elmas'tan beklenen Marcao açıklaması

Burak Elmas'tan beklenen Marcao açıklaması
Galatasaray Başkanı Burak Elmas, Marcao'nun GZT Giresunspor maçında Kerem Aktürkoğlu'na saldırması hakkında açıklamalar yaptı. Elmas, Marcao'ya gereken cezanın verileceğini ifade etti.

Galatasaray Başkanı Burak Elmas, Süper Lig''in açılış haftasında oynanan GZT Giresunspor maçında Marcao ile Kerem Aktürkoğlu arasında yaşanan olaylara ilişkin açıklamalarda bulundu.

Kulüp televizyonuna konuşan Burak Elmas, yönetim olarak Marcao ile Kerem Aktürkoğlu arasında yaşananları tavsip etmediklerinin altını çizdi ve sürecin bir ailesi olduğunu hatırlatarak gereken cezanın verileceğini söyledi.

Galatasaray Kulüp Başkanı Burak Elmas şu ifadeleri kullandı:

Yönetim olarak Marcao ve Kerem Aktürkoğlu arasında yaşanan olayı tasvip etmediğimizi belirttik. Kulübün disiplin talimatı gereği yapılması gerekenler yapılıyor. Bu bir aile meselesidir. Tek sıkıntısı canlı yayında ekrana gelmiş olmasıdır. Oyuncumuz zaten bu konuda gerekli açıklamayı yaptı. Biz teknik direktörümüzle, takım kaptanlarımızla görüşerek aile içinde gereken cezayı vereceğiz. Başka kimse Galatasaray üzerinden racon kesmeye, reyting kasmaya çalışmasın. Bunu yapmaya çalışanları şiddetle uyarıyorum.

 

 

İlgili Haberler