Galatasaray'dan Fenerbahçe'ye dev çalım! 

Galatasaray'dan Fenerbahçe'ye dev çalım! 
Süper Lig'i 6. sırada noktalayan Galatasaray, bu kötü sezonu taraftarlarına unutturmak için harekete geçti. Aslan, Fenerbahçe'de Emre Belözoğlu'nun listesinin ilk sıralarında bulunan isimle anlaşma sağladı. Görüşme Bodrum'da gerçekleşti. 

Süper Lig'de beklentilerin uzağında bir sezon geçiren Galatasaray'da yaz transfer dönemi için çalışmalar hızlandı. Kadosunu baştan aşağı yenilemeyi planlayan Galatasaray'da, takımdan ayrılacak isimlerin yanında transferde anlaşma sağlanan yıldızlar da belli olmaya başladı.

Daha önce Andone, Nagatomo, Onyekuru, Selçuk İnan ve Mariano ile yollarını ayıran Galatasaray, Sivasspor'dan Emre Kılınç ile 4 yıllık sözleşme imzalamıştı. Mert Hakan Yandaş'ı ezeli rakibi Fenerbahçe'ye kaptıran Galatasaray, bu transferin rövanşını almaya ise çok yaklaştı.

FENERBAHÇE'YE DEV ÇALIM

Süper Lig'de 6. tamamlanan sezonun ardından büyük bir yapılanma içerisine giren ve Ağustos ayının ilk bölümüne tüm transferleri yetiştirmeye çalışan sarı-kırmızılılarda en büyük hedeflerden biri Kaan Ayhan'ın transferi. Fatih Terim'in milli takımdan da öğrencisi olan 25 yaşındaki futbolcunun transfer sürecinde çok önemli bir gelişme yaşandı. Galatasaray, hedefindeki isimlerden Kaan Ayhan ile her konuda anlaştı.

Tatil için Bodrum'u tercih eden 25 yaşındaki futbolcu ile sarı kırmızılı idareciler bir araya geldi. Fortuna Düsseldorf'un Bundesliga'dan düşmesi üzerine sözleşmesindeki serbest kalma bedeli devreye giren Kaan Ayhan için Galatasaray ilk adımı attı. Sözleşmede 2 milyon Euro'luk serbest kalma bedeli bulunan Kaan Ayhan'la Bodrum'da bir araya gelen sarı kırmızılı yöneticiler, milli oyuncuya tekliflerini ilettiler.

YILLIK 1 MİLYON EURO

Fortuna Düsseldorf'ta 600 bin Euro garanti para alan ancak takımının küme düşmesi üzerine ücreti yarı yarıya inecek olan milli futbolcuya Galatasaray yıllık 1 milyon Euro teklif etti. 31 Temmuz'a kadar 2 milyon Euro'luk serbest kalma bedelini yatıran kulübe imza atma hakkı bulunan Kaan Ayhan'ın ise Galatasaray'ın bu önerisine kısa sürede geri dönüş yapması bekleniyor.

Bodrum'un Yalıkavak ilçesinde tatil yapan Kaan, bu teklifi kabul ederse Galatasaray 25 yaşındaki futbolcuyu kadrosuna katacak.

GALATASARAY'IN SADECE 3 GÜNÜ VAR

Devreye Fenerbahçe tarafından isimler girmesine rağmen "Tercihim Galatasaray" diyen milli futbolcuyu kadrosuna katmak için sarı-kırmızılıların sadece 3 günü var.

Şu an sıcak para sıkıntısı yaşayan Galatasaray Kaan Ayhan'ın bonservisini almak için 31 Temmuz'a kadar 2 milyon Euro Fortuna Düsseldorf'a yatırmak zorunda.

Galatasaray yönetimi bir an önce bu parayı bir araya getirmeye çalışırken, tüm şartlar seferber ediliyor. Sarı-kırmızılılar 4 gün içerisinde ödeme yaptığı takdirde Kaan, aslan olacak. 25 yaşındaki oyuncu bu sezon forma giydiği 34 maçta 2 gol ve 3 asist kaydetti. (Hürriyet)