Galatasaray yeni 6 numarasını buldu: Florian Grillitsch

Galatasaray yeni 6 numarasını buldu: Florian Grillitsch
Galatasaray'ın geçen sezon Almanya'nın Hoffenheim takımında oynayan ve bonservisi elinde olan Avusturyalı orta saha oyuncusu  Florian Grillitsch'le anlaştığı belirtildi

Galatasaray, aradığı 6 numarayı sonunda buldu.

Sarı-kırmızılılar bonservisi elinde bulunan 26 yaşındaki Avusturyalı orta saha Florian Grillitsch ile anlaştığı öğrenildi.

Galatasaray, uzun süre William Carvalho ve Idrissa Gana Gueye''nin transferi için çalışmış, ancak pahalı geldikleri gereçkesiyle alamamıştı.

Son olarak Almanya''nın Hoffenheim takımında oynayan, sezon sonunda da ayrılan Avusturyalı futbolcunun bonservis bedeli bulunmuyor.

26 yaşındaki futbolcunun önümüzdeki günlerde sözleşme imzalaması bekleniyor..

FLORIAN GRILLITSCH KİMDİR?

Avusturya''da 1995''te doğan Florian Grillitsch futbola ülkesi ekiplerinden St. Pölten''de başladıktan sonra Werder Bremen''in altyapısına transfer oldu. Buradan 4 milyon Euro bonservis bedeliyle Hoffenheim''a 2017''de transfer olan 26 yaşındaki yıldız geçirdiği beş sezonda 130''u ilk 11 olmak üzere 151 maça çıktı ve 8 gol katkısı sağladı.

6 numarada forma giyen Florian Grillitsch 1.87 boyunda. Geçen sezonun bir kısmını savunmada stoperde de oynayan Avusturyalı futbolcu, ülkesinin milli takım formasını da 33 kez giydi.

İlgili Haberler