Galatasaraylı Eray Erollu'ndan Aslan neden 5 yedi yazısı

Galatasaraylı Eray Erollu'ndan Aslan neden 5 yedi yazısı
Şampiyonlar Ligi 2. Ön Eleme Turu ilk maçında Galatasaray, deplasmanda PSV'ye diş geçiremedi ve Hollanda ekibi sahadan 5-1 galip ayrıldı. Maçın ardından hem futbolculara hem de teknik direktör Fatih Terim'e tepkiler geldi.

Şampiyonlar Ligi 2. Ön Eleme Turu ilk maçında Galatasaray, Hollanda temsilcisi PSV Eindhoven''a 5-1 mağlup oldu. Mücadelenin ardından skora büyük eleştiriler gelirken, Aslan turu zora soktu.

Galatasaraylı Eray Erollu, mağlubiyete sert tepki gösterdi. Erollu, mağlubiyetin nedeninden, tribün yapısına kadar detaylara değindi.

İŞTE O YAZI:

Futbolun eğlence olduğunu dün akşam oynanan PSV-Galatasaray maçında gördük... tribündeki 35 bin kişinin çoğunluğu birasını bardak bardak içti. Sahaya ciklet bile atılmadı. Bu kültür farkının en iyi örneklerinden... maça gelirsek. TERİM sağ açıktan sağ bek ve sol bek yaratmaya çalıştı. 4 gol yiyeceğimizi en koyu GS''liler bile tahmin ediyordu... 5 fazla gelmesin...PSV''nin başarısı bir tek TFF''yi mutlu etmiştir. Neden mi TFF, Oğulcan Çağlayan''ın lisansını çıkarmadığı için...Kısaca Avrupa''daki tribünleri görünce 50 değil 75 yıl gerilerinde olduğumuzu yine gördüm.. biz filmlerde bile birayı mozaiklemeye devam edelim. Uçağımızı yaptık. 100''de yüz yerli traktörümüzü, aracımızı yapığımız için AB bizi kıskanıyor

 

İlgili Haberler