Genç kadın yol ortasında dehşeti yaşadı. Çığlıklar içinde kalan kadını kimse kurtarmadı

Genç kadın yol ortasında dehşeti yaşadı. Çığlıklar içinde kalan kadını kimse kurtarmadı
İzmit’te boşandığı eşinden şiddet gören bir kadın sokakta nefes alamadığını söyleyerek haykırdı. Eski eşi tarafından darp edilirken çığlık çığlığa kalan kadına kimse müdahale etmedi.

Genç kadın yol orasında dehşeti yaşadı

Kocaeli Barış Gazetesi'nden Merve Dişli'nin haberine göre İzmit Terzi Bayırı’nda dün akşam 23.00 sularında bir erkek, kadına şiddet uygularken görüntülendi. Şiddet uygulayan erkek “Yürü, ben sana vurmuyorum. Biz senle boşandık, gel. biz seninle boşandık” diyerek boşandığı eşini sürükleyip iterek darp etti. Yaşadığı acıya dayanamayan kadın “Bırak nefes alamıyorum, yeter git artık. Her yerime vurdun” diyerek haykırdı. Bilgi edindiğimiz mahalle sakinleri polise haber verdiklerini ancak polisin olay yerine çok geç geldiğini ifade ettiler.

KADİR ŞEKER ÖRNEĞİNİ VERDİLER

Mahallede yaşayanların hiçbiri kadına şiddet gösteren erkeğe müdahale etmemesi dikkatlerden kaçmadı. Kocaeli Barış Gazetesi Muhabiri Merve Dişli'nin görüşünü aldığı  mahalle sakinleri sonlarının Kadir Şeker gibi olmasından korktuklarını bu yüzden müdahale etmediklerini söyledi. Bilindiği üzere Konya’da parkta darp edilen bir kadını kurtarmak isterken katil olan Kadir Şeker isimli genç 20 yıl hapis cezasına çarptırılmıştı.