“Gökçek konuşursa oylarımız daha da yükselir”

“Gökçek konuşursa oylarımız daha da yükselir”
Yapacağı açıklamaların ardından Mansur Yavaş'ın oy oranının düşeceğini söyleyen Melih Gökçek'e cevap gecikmedi. Yavaş, eski başkanın bu iddialarına “Melih Gökçek konuşacaksa bunun bana yarayacağını bilir.” sözleriyle karşılık verdi.

Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin eski başkanı Melih Gökçek, son yerel seçimlerde Mansur Yavaş ile yarışmıştı. Şaibeli oy ve sandık iddialarının çok tartışıldığı bu seçimlerde, kazanan taraf Gökçek olmuştu.

CNN Türk’te Hande Fırat'ın sunduğu Gece Görüşü programına mesaj gönderen Gökçek, bazı açıklamalar yapacağını, bu açıklamaların ardından, Mansur Yavaş’ın oy oranında düşüş yaşanacağını öne sürdü. Bu açıklamalara cevap gecikmedi. Yavaş, Melih Gökçek'in açıklamalarına dair bir mesaj gönderdi.

“AİLEM 1843’TEN BERİ BEYPAZARI’NDA”

Mansur Yavaş, konuyla ilgili olarak, "Melih Gökçek konuşacaksa bunun bana yarayacağını bilir. Özhaseki'ye zarar vermek için yapacaktır. Benim Ankaralı olmadığım iddiasını gündeme getirip Özhaseki'nin ailesinin isim ve soyadı değişikliğinin gündeme gelmesini istiyor olabilir. Benim kaydım ortada, 1843'ten beri Beypazarı'nda ailem, bunu yayınladım. Bile bile bunu iddia etmesinin başka nedeni olamaz" ifadelerini kullandı.

İlgili Haberler