Gonca Vuslateri'den manidar paylaşım! 'Ben aramı iyi tutayım da aman ekmeğimden olmayayım’

Gonca Vuslateri'den manidar paylaşım! 'Ben aramı iyi tutayım da aman ekmeğimden olmayayım’
Gonca Vuslateri, "Ben aramı iyi tutayım da aman ekmeğimden olmayayım estetiği yaptırdım” diyerek yüzüne estetik filtresi uyguladığı fotoğrafı sosyal medyada paylaştı. Ardından “Tam kariyer yapacakken zengin kocayla Akdeniz sahillerinde tanışıp evlilik, aynı düğünde 5 gelinlik..." ifadelerini kullanan Vuslateri’nin bu sözler hangi meslektaşlarını hedef aldığı ise merak konusu oldu. 

Oyuncu Gonca Vuslateri, estetik paylaşımı yaparak bazı meslektaşlarını kızdıracak açıklamalarda bulundu. 

Sosyal medya hesabından filtreli bir fotoğrafını paylaşan oyuncu altına, ''Ben aramı iyi tutayım da aman ekmeğimden olmayayım’ estetiği yaptırdım… Bir iki dizide suni gözyaşıyla süzüm-ağlama sahnesi, yurtdışı satışlarından %1, tam kariyer yapacakken zengin kocayla Akdeniz sahillerinde tanışıp evlilik, aynı düğünde 5 gelinlik. Yok kızım Gonca... Rahatlık batar sana... Ben aramı kendimle bozmayayım da... Ne gelirse başımıza sevdadan olsun! Hadi bakalım, Azıcık Martinim ağrısız başım. Sakin olun estetik yok" mesajını düştü.

Vuslateri''nin bu paylaşımı kafaları karıştırdı. Oyuncuya, takipçileri ''Gonca Hanım mesajınız kime?'' yorumunu yaptı.

GONCA VUSLATERİ KİMDİR?

Gonca Vuslateri, 2 Eylül 1986 tarihinde Bursa’da dünyaya geldi. Babası Astsubay olan Vuslateri, 8 yıl boyunca Adana’da lojmanda yaşadı. 1994 yılında babası emekli olduktan sonra ailesi ile birlikte Bursa’ya geri taşındı.

1998''da annesi ve babası boşanan oyuncu bunun üzerine annesi ve ablası ile birlikte İstanbul''da yaşamaya başladı. İlkokul yıllarından itibaren oyunculuk eğitimi alan Gonca Vuslateri, liseden mezun olduktan sonra yılında Müjdat Gezen Sanat Merkezi Tiyatro Bölümü’nü bitirmiştir.

İlk oyunculuk deneyimini ‘Ruhsar’ dizisiyle yaşadı. Uzun yıllar sonra yer aldığı ‘Küçük Sırlar’ isimli dizide canlandırdığı Ceyla karakteri ile tanındı.

Asıl popülerliğini senaryosunu Gülse Birsel’in yazdığı ‘Yalan Dünya’ dizisinde aynı anda canlandırdığı iki karakter ile kazanmıştır. Vasfiye Teyze ve Eylem karakterlerini canlandıran oyuncu dizinin en sevilenleri arasında girmiştir.

Bir dönem fotoğraf sanatçısı Mehmet Turgut ile birliktelik yaşayan Vuslateri, Edip Burak Ertoğan ile 31 Aralık 2015’de yurtdışında evlendi. Çift 30 Nisan 2018 tarihinde boşandı.
 

İlgili Haberler