Gönül Dağı'nda flaş gelişme! Diziden ayrılan oyuncu geri dönüyor

Gönül Dağı'nda flaş gelişme! Diziden ayrılan oyuncu geri dönüyor
TRT'nin beğenilen dizisi Gönül Dağı'nda yeni sezon hazırlıkları tüm hızıyla devam ediyor. Bu ayın ortasında izleyicisiyle buluşacak olan dizide yeni bir gelişme yaşandı. Diziden ayrılan Eser Eyüboğlu geri dönme kararı aldı.

Başrollerinde Gülsim Ali ve Berk Atan''ın yer aldığı TRT’nin beğenilen dizilerinden Gönül Dağı’nda flaş bir gelişme yaşandı. Eskişehir’in Sivrihisar ilçesinde çekilen dizinin finalinde Gülsim Ali diziye veda etmişti. Diziye veda eden bir diğer isim isim ise Eser Eyüboğlu olmuştu. Diziden ayrılan oyunculardan Eser Eyüboğlu projeye geri dönme kararı aldı.

ESER EYÜBOĞLU SAHNE PROGRAMLARI İÇİN AYRILMIŞTI

TRT’nin cumartesi akşamlarına damgasını vuran dizisi Gönül Dağı’nda Selami Ferses’e hayat veren Eser Eyüboğlu ayrılmıştı. Sahne programlarına da ağırlık vermek isteyen Eyüboğlu’nun ajansı da oyuncunun yeni projeler için müsait olduğunu ilan etmişti. Ancak taraflar arasında yeni bir gelişme oldu. Eser Eyüboğlu tekrar “Gönül Dağı”na dönme kararı aldı ve bu yeni gelişmeyi “Gönül Dağı’nı özleyenler ellerini kaldırsın! Yeni sezonda görüşmek üzere…” mesajıyla sosyal medya sayfasından yayınladı.

GÜLSİM ALİ YERİNE KİM GELECEK?

Gönül Dağı dizisi sezon finalinde başrol oyuncusu Gülsim Ali ayrılık kararı almış ve dizinin sevenleri "Dizi kan kaybediyor" yorumlarında bulunmuştu.

Sivrihisar’da çekilen projenin yeni kadın oyuncusu da ilerleyen bölümlerde belli olacak. Dizinin 66. bölümünün çekimleri ağustos ayının ortasında başlayacak.


 

İlgili Haberler