Belediye çalışanının gazeteciyi darp ettiği görüntüler ortaya çıktı

Belediye çalışanının gazeteciyi darp ettiği görüntüler ortaya çıktı
Ankara'da İHA muhabiri Gökçen Efe'nin Sincan Belediyesi çalışanı tarafından darp edildiği anların görüntüsü ortaya çıktı. Darp eden şahıs kendini "Beni ağır tahrik etti" diyerek savundu.

Ankara’nın Sincan ilçesinde geçtiğimiz Kasım ayında belediyenin mahalle toplantısı çıkışında gazeteci Gökşen Efe''nin darp edildiği anların videosu ortaya çıktı.

İddiaya göre, daha önce Sincan Belediyesi’nin hayvan barınağında köpeklerin aç bırakıldığı ve açlıktan birbirlerini yemeye başladıklarını ortaya çıkaran İHA muhabiri Gökşen Efe darp edildi.

odatv''de yer alan habere göre olaya karıştığı iddia edilen ve görevinden alınan Sincan Belediyesi Çevre Kontrol Müdürü Özgür Uyanık Odatv''ye konuştu. Uyanık, mahkeme sürecinin beklendiğini, tüm hukuksal yollara başvurarak kendisini savunacağını ifade etti. 

"BELEDİYEYE SALDIRIYOR"

’Gökşen Efe''nin sürekli belediyeye saldırdığını öne süren Özgür Uyanık şöyle konuştu:  

‘’Gökşen Efe sürekli belediyeye saldırıyor, biz belediye olarak şahsi hayvanların değil soksak hayvanlarının bakımını üstleniyoruz ama Gökşen Efe isimli şahıs sürekli bir şeyler istedi. Yapmayınca kötü olduk. Daha önce de işten çıkarılan bir şahıs barınağımızda köpeği köpeğe yedirip bunu Gökşen Efe’ye verdi ve haber olmasını sağladı. Halbuki barınakta böyle bir şey yoktu, o şahıs işten çıkarılmayı hazmedemeyip kendisi bunları yapmıştı Efe de buna alet oldu.’’

"AĞIR ŞEKİLDE TAHRİK ETTİ"

Gökşen Efe''nin seni görevden aldıracağım dediğini iddia eden Özgür Uyanık ‘’Şimdi de Gökşen Efe toplantı çıkışında bana ‘seni görevden aldıracağım’ dedi ve argo konuşarak ağır tahrik etti. Ardından dizime vurdu ben de insani olarak refleks gösterdim ve bu kavga yaşandı. Hukuksal olarak bu işin peşindeyim Gökşen Efe şizofrendir, rantçıdır, Sincan’da kime sorsanız bunları söyler'''' dedi.

ÖZGÜR UYANIK GÖREVDEN ALINDI

Özgür uyanık ayrıca; Efe''nin o gün telefonla çekim yaptığını, yanında kamera ve tripod olmadığını da iddia etti.

Özgür Uyanık ifade tutanağında da; belediyeden kimsenin Efe''ye vurması için kendisine yardımcı olmadığını da söyledi.

Özgür Uyanık  haberlerin ardından müdürlük görevinden alındı, şef olarak atandı ve izne ayrıldı. 

İlgili Haberler