Feridun Öncel'in Süleyman Soylu'nun babasıyla fotoğrafı ortaya çıktı

Feridun Öncel'in Süleyman Soylu'nun babasıyla fotoğrafı ortaya çıktı
Urfa'da suç örgütü lideri Sedat Peker'e yönelik operasyon kapsamında gözaltına alınan Feridun Öncel’in, Süleyman Soylu’nun babasıyla aynı masada fotoğrafını sosyal medyadan paylaştığı ortaya çıktı.

Şanlıurfa''da organize suç örgütü lideri Sedat Peker''e yönelik operasyon kapsamında gözaltına alınan Memleketçi Sanayici ve İş Adamları Derneği Başkanı (MİSİAD) Genel Başkanı Feridun Öncel’in, Süleyman Soylu’nun babasıyla aynı masada fotoğrafı çıktı.

Fotoğrafın yer aldığı paylaşım Feridun Öncel’in kendi hesabından 14 Mart 2021 tarihinde yapılmış.

Feridun Öncel’in paylaşımında “Gönül dostumuz Hasan Soylu ağabeyimin muhterem eşi, Sayın Bakanımız Süleyman Soylu’nun annesi hakka yürümüştür. Aileye sabır diliyorum, nur içinde yatsın” ifadeleri yer alıyor.

Öncel''in paylaşımı şöyle:

FERİDUN ÖNCEL KİMDİR?

Peker’in, cezaevinden çıktıktan sonra yakın görüntüler verdiği, birlikte gezilere, tatile gittiği ve “Başkan” diye hitap ettiği Feridun Öncel, Memleketçi Sanayici ve ve İşadamları Derneği’nin (MİSİAD) başkanı.

İlk adı “Milliyetçi” olan derneğin adı, Peker cezaevinden çıktıktan sonra “Memleketçi” olarak değişti. O dönem Peker, “MHP ve Genel Başkan Devlet Bahçeli’nin aleyhine” açıklamalarda bulunmuştu.

Kulislerde “Peker’in, bu açıklamalarla aslında Feridun Öncel’i "MHP’den koparmak istediği" konuşulmuştu. 1995’li yıllarda MHP’nin Şanlıurfa İl Başkanı olan Öncel, “MHP’ye ve ülkücü camiaya da yakınlığı” ile tanınıyor.

İlgili Haberler