5. kattan düşen kadının şüpheli ölümü

5. kattan düşen kadının şüpheli ölümü
İstanbul Güngören'de Saadet Polat isimli kadın, 5. kattaki evinin penceresinden düşerek yaşamını yitirdi. Mahalle sakinleri, kadının gün boyu eşiyle tartıştığını ve olayın ardından oğlunun, ''Babam attı, tutuklayın'' diyerek bağırdığını söyledi.

Bir kadın daha şüpheli şekilde hayatını kaybetti... Olay İstanbul''un Güngören ilçesine bağlı Mareşal Çakmak Mahallesi''nde meydana geldi. 55 yaşındaki Saadet Polat, 5. katta bulunan evinin penceresinden apartman boşluğuna düştü. Ağır yaralanarak hastaneye kaldırılan kadın, tüm müdahalelere rağmen yaşamını yitirdi.

''EŞİYLE GECE SAATLERİNE KADAR TARTIŞTI''

Olayın ardından konuşan mahalle sakinleri ise, kadının, eşi Hüseyin Polat ise gün boyu tartıştığını ve kavganın gece saatlerine kadar sürdüğünü belirtti. Eş Hüseyin Polat gözaltına alınırken, emniyette verdiği ifadesinde ise ''eşiyle tartıştıklarını ve daha sonra eşinin pencereden atladığını'' söyledi.

''BABAM ATTI, TUTUKLAYIN''

Öte yandan mahalle sakinleri, olayın akabinde, kadının oğlunun ''Babam attı, tutuklayın, kaçmasın'' diyerek bağırdığını belirtti. Mahalle sakinleri, ''''Bütün gün kavga ettiklerini komşuları duymuş. Düştü diyorlar, eşi attı diyorlar. Ne olduğunu tam olarak bilmiyoruz. Kadına olan şiddete artık dur denilmesi gerekiyor'''' diye konuştu.

Kaynak: DHA

İlgili Haberler