Güntekin Onay ile Başakşehirli Hasan Ali Kaldırım arasında canlı yayında büyük olay! Bunu burada sormanız ayıp

Güntekin Onay ile Başakşehirli Hasan Ali Kaldırım arasında canlı yayında büyük olay! Bunu burada sormanız ayıp
Süper Lig'in 19.haftasında dün Trabzonspor ile Başakşehir arasında oynanan maçın son anlarında yaşanan tartışmalı penaltı pozisyonu büyük tartışmalara neden olmuştu. Maç sonrası sorulan soruya tepki gösteren turuncu-lacivertlilerin sol beki Hasan Ali'ye, beIN Sports moderatörü Güntekin Onay'dan sert cevap geldi.

Canlı yayında büyük gerginlik

Spor Toto Süper Lig''in 19.haftasında Trabzonspor ile Başakşehir karşı karşıya geldi. Mücadele 0-0 sona ererken, 78. dakikada Trabzonspor''un penaltı beklediği bir pozisyon tartışmalara yol açtı.

Karşılaşmanın ardından Başakşehirli futbolcu Hasan Ali Kaldırım ile spiker Güntekin Onay arasında polemik çıktı.

"BUNU BURADA SORMANIZ AYIP"

Penaltı pozisyonuyla ilgili gelen soruya Hasan Ali, "Arkadan beni iten rakip oyuncu oldu, bilerek elle dokunmadım. Ayağımdan elime çarptı. orada penaltı verilse, bütün Türkiye şey yapardı yani... Basit pozisyon, bence bunu burada sormanız ayıp." cevabıyla tepki gösterdi.

(Görüntü beIN Sports''tan alınmıştır)

"BUNA SEN KARAR VEREMEZSİN"

Röportajın sona ermesi ve kameraların stüdyoya dönmesiyle Hasan Ali''ye cevap veren Güntekin Onay, "Hasan Ali Kaldırım penaltı sorusuna ''Sormanız ayıp'' demiş. Türkiye''nin konuştuğu pozisyon. Kimin neyi soracağına, konuşacağına Hasan Ali karar vermiyor. Muhabir arkadaş soru sorarak işini yapıyor. Hasan Ali de futbol oynayarak." ifadelerini kullandı.

Öte yandan, Trabzonsporlu futbolcuların penaltı beklediği pozisyonun kahramanı olan Hasan Ali o anları da şu sözlerle anlattı:

"Arkadan rakip oyuncu itti, ayağımdan elime çarptı top. Yani bilerek olmadı. Penaltı verilse haklı olmayacaktı. Basit pozisyonlar bunlar."

İlgili Haberler