"Ha..stir Osman"ın ışığı Y-CHP'yi aydınlatacak!..

İstanbul’a “bu adamın yolsuzlukları var yargılayın” diye şikayet ettiği adamı il başkanı yapan Kemal Kılıçdaroğlu, kurmaylarının kılavuzluğunda yeni bir başarıya daha imza attı!..
Ankara İl Başkanı da muazzam bir şahsiyet..
Gerçekten, çok donanımlı bir şehir planlamacısı.. ODTÜ öğretim üyesi.. Marksist.. Melih Gökçek’le TV tartışmalarıyla ünlü..
Elbette ki Y-CHP normlarına uygun, öyle altı okun oklarını sallamayan bir değerli şahsiyet..
Değerini keşfedenlerden biri de kim?..
H..ssttr Osman nam, Osman Baydemir.. Hani şu Abdullah Öcalan’ın canı sıkıldıkça tepeden tırnağa fırçaladığı Diyarbakır  kaplanı!.. Bildiniz, devlete “Ha..stir” çeken ve bu üstün meziyeti nedeniyle Devletin başı tarafından ziyaret edilen kişi..
İşte şimdi CHP’ye Ankara İl Başkanı olan şahsiyet, siyasi çevrelerde Osman Baydemir’in danışmanı olarak da tanınıyor!..
Kimdir bu kişi?.. Tarık Şengül.. Tekrarlayalım.. ODTÜ’de Hoca.. Sıkı Marksist.. Şimdilerde öğrencileri Marksizm’den Y-CHP ile liberal sisteme akışını sorguluyorlar.. Yazık öğrencilere, siyasette “dün dündür..” diye önemli bir kavram olduğunun farkında değiller..
Oysa “Dün dündür..” darbı meselini bugün alabildiğine yaşatıyor Kemal Kılıçdaroğlu..
İstanbul İl Başkanı yaptığı Nebil İlseven için Başbakan şöyle demişti:
“O şahıs, 2001-2004 yılları arasında TMSF’de görev almış. TBMM yolsuzlukları araştırma komisyonu bu şahısla ilgili yolsuzluk yaptığı gerekçesiyle yargılanması için rapor hazırlamış...”
Y-CHP İstanbul İl Başkanı olan Nebil İlseven içinTBMM’de hazırlanan “yolsuzluktan yargılanmalı” raporunun altında kimin imzası var?!
Kemal Kılıçdaroğlu’nun!..
İşte size “dün dündür” vakası!..
Başbakan Erdoğan, “Yolsuzluktan yargılanmasını istediği adamı il başkanı yaptı” diye golü çakınca, Kılıçdaroğlu’nun kankası matbuata aslanlar gibi gürlemiş Tayyip’e verip veriştirmişti..
Gürsel’e göre “Sayın Genel Başkanı” adı yolsuzluğa karışmış, hesap verememiş hiç kimseyi yanına yaklaştırmıyordu..
Şöyle diyordu Gürsel: “Yolsuzluklar, usulsüzlükler, hukuksuzluklardan bile yüzü kızarmayan Başbakan’ın, kendi yüzsüzlüğünü gözlerden gizlemek için, kim olursa olsun herkes hesabını versin diyen, hesabını verememiş hiçbir kimseyi de yanına yaklaştırmayan
Sayın Genel Başkanımızı eleştirmeye kalkışması yüzsüzlükten öte haddini bilmezliktir.”
Hadi bakalım buyurun..
Matbuat TBMM arşivlerine girip belge çıkarıyor. TBMM Yolsuzlukları Araştırma Komisyonu’nun diğer CHP’li üyeleri gibi Kemal Kılıçdaroğlu da, İstanbul İl Başkanlığı’na getirdiği Nebil İlseven’in yargılanmasını isteyen o rapora imza atmış. Dönemin TBMM Yolsuzlukları Araştırma Komisyonu Başkanı Azmi Ateş, Kılıçdaroğlu’nun rapora imza atmakla kalmadığını, hatta CHP’li üyeler olarak Komisyon Başkanlığı’na titiz çalışmalarından ötürü teşekkür yazısı dahi yazdıklarını söylüyor...
CHP harikalar yaratmayı sürdürüyor.. İktidar olacak, hele “Benim adım Kemal” bir de ABD’ye gidip icazet belgesini alsın siz o zaman görün Türkiye bir kez daha nasıl kurtarılacak!..
Gürsel’in gözleri parlıyor şimdiden!..

Yazarın Diğer Yazıları