Habertürk'te Cumhurbaşkanı Erdoğan konuşunca Scotty Veyis Ateş'i Atılgan Yıldız Gemisi'ne ışınladı

Habertürk'te Cumhurbaşkanı Erdoğan konuşunca Scotty Veyis Ateş'i Atılgan Yıldız Gemisi'ne ışınladı
Habertürk’te Veyis Ateş’in akşam haberlerini sunduğu sırada Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Arnavutluk Başbakanı Edi Rama’nın ortak basın açıklamasına hızlı şekilde bağlanıldı. Bağlantı sırasında basın açıklamasını anonslaysan Ateş’in sesi ekranda kalırken, kameralar hızla Erdoğan’a çevrildi.

Habertürk ekranlarında dikkat çeken bir olay meydana geldi. Veyis Ateş’in akşam haberlerini sunduğu dakikalar, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Arnavutluk Başbakanı Edi Rama’nın ortak basın açıklamasına denk geldi. Habertürk rejisi, kameraları saniyesinde Veyis Ateş’ten alarak Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın basın açıklamasına çevirdi. Bu sırada Veyis Ateş’in Cumhurbaşkanı’nın basın açıklamasını anonsladığı sırada kameraların Cumhurbaşkanı'na dönmesi nedeniyle ekrana Ateş'in sadece sesi kaldı. Rejinin toplantıya geçiş hızı ise dikkat çekti.

RAMA TÜRKİYE’YE GELDİ

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı tarafından aktarılan bilgiye göre Arnavutluk Başbakanı Edi Rama’nın Türkiye ziyaretinde Türkiye ile Arnavutluk arasındaki ikili ilişkiler tüm boyutlarıyla gözden geçirildi, iş birliğinin geliştirilmesi için atılabilecek adımlar ele alındı. Erdoğan ve Rama’nın ortak basın açıklamasında iki ülke arasındaki ticari işbirliklerinin artırılması kararı da kamuoyuna duyuruldu.