Habertürk’ten bir paylaşımı nedeniyle kovulan Hande Sarıoğlu’na özgür gazeteci Orhan Uğuroğlu çağrı yaptı

Habertürk’ten bir paylaşımı nedeniyle kovulan Hande Sarıoğlu’na özgür gazeteci Orhan Uğuroğlu çağrı yaptı
Yeniçağ Ankara temsilcisi Orhan Uğuroğlu, Habertürk’ten ayrılan Hande Sarıoğlu’na çağrıda bulundu. Uğuroğlu sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Hande kızım Türkiye’nin özgür kanalı Yeniçağ TV’ye gel Hem Kurumsal hem Özgür Özel hayatına da karışmaz özgürlüğünü de sınırlamaz” ifadelerini kullandı.

Oryantal dans yaptığı videosunu sosyal medya hesabından yayınlaması sonrası Habertürk’ten ayrılan Hande Sarıoğlu’na Yeniçağ’dan teklif var.

Yeniçağ Ankara Temsilcisi Orhan Uğuroğlu sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Hande Sarıoğlu, yalnız değilsin Hande kızım Türkiye’nin özgür kanalı Yeniçağ TV’ye gel Hem Kurumsal hem Özgür Özel hayatına da karışmaz özgürlüğünü de sınırlamaz Fatih Altaylı gibi oryantal kimse de yok Yeniçağ TV’de beraber program da yaparız...” notunu paylaştı.

MURAT İDE UĞUROĞLU'NA KATILMADIĞINI İFADE ETTİ
Yeniçağ gazetesi yazarı Murat İde ise sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Hande Sarıoğlu'nu Yeniçağ TV'ye davet eden Orhan Uğuroğlu'na katılmadığını ifade etti. İde paylaşımında, "EKRAN YÜZÜ temsil durumundadır. Hande Sarıoğlu'nun,eğlenme,dans etme hakkı sınırsızdır. Ancak özel hayatını özel tutmayıp,kurumsal kimliği zedeleyecek bir davranışın da,bedeli vardır. Bu ahlaki değil,kurumsal bir mevzudur. O yüzden@OrhanUguroglu abime,@yenicag_tv'ye katılmıyorum" ifadelerini kullandı.

Orhan Uğuroğlu da Murat İde'nin cevabına karşılık bir paylaşımda bulundu. Uğuroğlu paylaşımında, "Murat İde kardeşime özgür görüşü için çok teşekkür ediyorum ama katılmıyorum@Murat_ide Hande Sarıoğlu TV'nin kurumsal sosyal medya hesabından değil, şahsi hesabından paylaşım yaptı Çalıştığımız hiçbir kurumun kimliği şahsi hesaplarımızdan yaptığımız paylaşımlarla zedelenmez" ifadelerini kullandı.

BİR PAYLAŞIM DAHA GELDİ

Diğer yandan Orhan Uğuroğlu, konu ile ilgili başka bir paylaşımda daha bulundu:

Vay be Anayasa yazıyorum, Adalet diyorum Hukuk çağrısı yapıyorum BU KADAR SES GETİRMEDİ...
İşte kişilik hakları savunuculuğu ile özel yaşama saygı göstermenin sonucu budur...
Mağdura sahip çıkma sonucu da budur. Yeniçağ’ın özgür gazeteciliği de tam budur

İlgili Haberler