Herkesin konuşmasını beklediği Demba Ba sonunda konuştu

Herkesin konuşmasını beklediği Demba Ba sonunda konuştu
Fenerbahçe maçında kadroya girememesinin ardından sürpriz şekilde sözleşmesi feshedilen Demba Ba, sosyal medya hesabında fermuarlı resim koyduktan sonra ilk kez konuştu. Ba, "Son birkaç gün içinde konuşulanların çoğu, fesih nedeni değildir" dedi.

Herkesin konuşmasını beklediği Demba Ba sonunda konuştu

Süper Lig''de geçen sezonunun şampiyonu Başakşehir, bu sezon küme düşmeye oynaması nedeniyle yine en çok konuşulan kulüplerden biri oldu. Takımın son Fenerbahçe maçını da kaybetmesinin ardından moraller iyice düşerken, maçta Kocaman tarafından ilk 18''e alınmayan Demba Ba ile sürpriz şekilde yollar ayrıldı. 

Ba''nın ayrıldığında Aykut Kocaman etkisi olduğu iddia edilirken, yıldız futbolcu sosyal medya hesabına koyduğu fermuarlı ağız görüntüsüyle konuşmayacağının sinyalini vermişti. Ancak herkesin konuşmasını beklediği isim Ba''dan açıklama geldi. 

Sosyal medya hesabı üzerinde bir paylaşım gerçekleştiren tecrübeli golcü, son günlerde konuşulan birçok şeyin, fesih nedeni olmadığını belirtti.

Eski takım arkadaşlarına başarılar dileyen Demba Ba, "Ortak bir karar ile Başakşehir ve ben yollarımızı ayırmaya karar verdik. Son birkaç gün içinde konuşulanların çoğu, fesih nedeni değildir. Bu son seneler için teşekkürler. Arkadaşlar sizlere gelecekte başarılar dilerim" ifadelerini kullandı.