Soylu: Allah emrinize amade olmaktan uzaklaştırmasın

Soylu: Allah emrinize amade olmaktan uzaklaştırmasın
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Afyon’da büyük bir kalabalık tarafından karşılandı. Kalabalığa seslenen Soylu, "Biz sizin emrinize amadeyiz. Allah, bizi sizin emrinize amade olmaktan uzaklaştırmasın inşallah" ifadelerini kullandı.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu

İçişleri Bakanı Soylu, Afyonkarahisar ziyaretinde, belediye önünde kalabalık grup tarafından karşılandı.

Afyonkarahisar ve ilçelerinden gelenlerin ''Dik dur eğilme'' sloganlarıyla karşıladığı Soylu, kalabalığı selamlaştıktan sonra belediye önünde konuşma yaptı.

''Cumhuriyetin, zaferlerin, kahramanların şehri'' dediği Afyonkarahisar''da bulunmaktan onur duyduğunu belirten Soylu, “Biz sizinle beraberiz. Biz sizin emrinize amadeyiz. Allah, bizi sizin emrinize amade olmaktan uzaklaştırmasın inşallah.''Ben sadece Allah''ın sadece milletimin önünde eğilirim'' diyen kıymetli Cumhurbaşkanı''mız Recep Tayyip Erdoğan''ın selamlarını, muhabbetlerini, sevgilerini getirdim" diye konuştu.

''ÇATLASINLAR, PATLASINLAR''

Karadeniz''deki keşif sonrası doğal gaz rezervinde toplam 540 milyar metreküpe ulaşıldığını belirten Bakan Soylu, “Biz ne kadar bulursak, onlar o kadar çatlayacaklar. Varsınlar, çatlasınlar, patlasınlar. Tarımda, enerjisinde, savunma sanayisinde, insanı ve insan kaynağıyla etrafındaki coğrafyaya yeten bir Türkiye." diye konuştu.

BAHÇELİ''YE TEŞEKKÜR

PKK terör örgütünün millete gelip, haraç aldığı, millete çökmeye çalıştığı günlerin geride kaldığını kaydeden Bakan Soylu, şöyle konuştu:

“Sesinizi herkes duysun, Türkiye''ye tuzak kuranlar duysun, Türkiye''ye çelme takmaya çalışanlar duysun. Hiç merak etmeyin, Sayın Cumhurbaşkanı''mız liderliğinde ''Cumhur İttifakı'' ile Sayın Devlet Bahçeli''ye, MHP Genel Başkanı''na minnet, şükranlarımızı arz ediyorum."