Burcu Kara'nın ikinci çocuğunun cinsiyeti belli oldu

Burcu Kara'nın ikinci çocuğunun cinsiyeti belli oldu
Son olarak Kırmızı Oda dizisinde yer alan oyuncu Burcu Kara’dan müjdeli haber gelmişti. Yapımcı Fırat Parlak ile 5 yaşında Ali isimli oğlu olan Kara’nın 4 aylık hamile olduğu ortaya çıkmıştı. Şimdi ise güzel oyuncunun bebeğinin cinsiyeti belli oldu.

Yapımcı Fırat Parlak ile 2016 yılında nikah masasına oturan oyuncu Burcu Kara, 2017''de Ali adını verdiği oğlunu kucağına alarak, ilk kez annelik duygusunu yaşamıştı. Mutlu birlikteliğini sürdüren çiftten müjdeli haber geldi. Burcu Kara’nın 4 aylık hamile olduğu ortaya çıktı. 

Burcu Kara sosyal medya hesabından yaptığı son paylaşımında şu ifadeleri kullandı: “Bu ara biraz kilo aldım. 36 beden günlerime bir süre ara veriyoruz. Balıketi bir Burcu''ya hazır olun.” 

2016 yılından bu yana evli olan Burcu Kara ile Fırat Doğu Parlak, oğulları Ali Çınar''dan sonra ikinci kez erkek çocuk sahibi olacaklar.

Burcu Kara''nın, Fırat Doğu Parlak''ın ikinci evliliğinden dünyaya gelmiş olan bir oğlu daha bulunuyor. Ünlü oyuncu daha önce, "Ben çok çocuk seviyorum... Hep üç çocuk olsun istedim. Birisi bana eşimden geldi. Bir tane daha olsa hayır demem." ifadesini kullanmıştı.
 

İlgili Haberler