İsmail Kartal'dan flaş sözler: Adaletli olmak lazım

İsmail Kartal'dan flaş sözler: Adaletli olmak lazım
Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, Spartak Trnava maçının ardından düzenlediği basın toplantısında çarpıcı açıklamalar yaptı.

UEFA Avrupa Konferans Ligi H Grubu'nun son maçında Fenerbahçe, Slovakya'nın Spartak Trnava takımını 4-0 yenerek adını son 16 turuna yazdırdı. Maç sonrasında düzenlenen basın toplantısında konuşan Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, gruptan lider çıkmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirtti.

Kartal, maça iyi bir hazırlık süreciyle çıktıklarını ifade ederek, "Maçı kazandığımız takdirde gruptan çıkacağımızı biliyorduk, ancak lider çıkmak istiyorduk. Üstün oynadığımız maçı güzel bir oyunla tamamladık ve lider olarak çıkmayı başardık. Oyuncularımı tebrik ediyorum." dedi.

Avrupa'da kupa kazanma hedefleri olduğunu vurgulayan Kartal, "Şu an son 16'ya kaldık ve hedefimiz finale kadar gitmek, hatta kupayı kazanmak. Bu başarıyı elde edip ülkemize ve Fenerbahçe'nin müzesine kupa getirmek istiyoruz. Tadic gibi büyük oyuncular zaman zaman hatalar yapabilir. Ancak bir penaltı kaçtı diye onu terk edip başka bir oyuncuya bu görevi vermek istemiyorum." şeklinde konuştu.

Kartal, Türkiye ve Avrupa'da lider olduklarını belirterek, "Ekibimle iyi bir şekilde çalışıyoruz. Pozitif futbol anlayışımızı ilerleterek yolumuza devam ediyoruz. Şubat ayını pas geçeceğiz ve martın ilk haftasında Avrupa maçı oynayacağız. Bu durum ekibimizi rahatlatacak." şeklinde açıklamalarda bulundu.

Ferdi'nin gelişiminden memnuniyet duyduklarını ve takım olarak Umut Nayir'e destek olmalarının önemli olduğunu söyleyen Kartal, zorlu şartlarda verdikleri mücadeleyi de değerlendirdi.

İlgili Haberler