Galerideki özel yapım motosikleti böyle çaldılar! Tam 600 bin lira değerinde…

Galerideki özel yapım motosikleti böyle çaldılar! Tam 600 bin lira değerinde…
İstanbul Bağcılar'da, galerideki özel yapım 600 bin lira değerindeki spor motosiklet, iki kişi tarafından çalındı. Hırsızlık anları güvenlik kamerasına yansıdı.

Tam 600 bin lira değerinde. Getirene ödül var

Olay, Bağcılar Batışehir''de dün sabah 06.00 sıralarında yaşandı. Ürdün asıllı Türk vatandaşı Mohannad Obaid''e ait oto galeriye motosikletli iki kişi geldi. Başlarında kask ve eldiven olan iki şüpheli kapıyı kırarak içeri girdi. Özel üretim ve 600 bin lira değerinde olduğu belirtilen spor motosikleti çalan şüpheliler kaçtı. Hırsızlık anları iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı.

"HİÇ BİR ŞEKİLDE İZ YOK"

İş yeri çalışanı Hamit Yurdakul, "Buraya girip çıkmaları bir dakika sürüyor. Motoru alıp götürüyorlar. Olay yeri inceleme ekipleri parmak izi almak için geliyor fakat adamlar profesyonel olduğundan hiç bir şekilde iz yok. Motorun ortalama değeri 600 bin lira civarında. Düşük kilometreli bir motosiklet. Bunlar sayılı motosiklet. Özel yapımı bir motor. İşin enteresan tarafı anahtarla çalıştırıp gidiyorlar. Anahtarın bütün kopyaları bizde. 4. bir anahtar yapılmış. Bu motosikletler fabrika çıkışı 3 anahtarla geliyor fakat 4. bir anahtar yapılmış. Anahtarı nerden bulduklarını bilmiyoruz. Motosikleti bize getirene ödül vereceğiz." dedi.

(Kaynak: DHA)

İlgili Haberler