Ağaoğlu’na bir darbe daha geldi

Ağaoğlu’na bir darbe daha geldi
Büyük Rüşvet Operasyonu kapsamında gözaltına alınıp serbest bırakılan işadamı Ali Ağaoğlu’na bir darbe de Bakırköy Belediyesi’nden geldi.

Büyük Rüşvet Operasyonu kapsamında gözaltına alınıp serbest bırakılan işadamı Ali Ağaoğlu’na bir darbe de Bakırköy Belediy

Büyük Rüşvet Operasyonu kapsamında gözaltına alınıp serbest bırakılan işadamı Ali Ağaoğlu’na bir darbe de Bakırköy Belediyesi’nden geldi. Ağaoğlu’nun Bakırköy’deki Bakırköy 46 inşaat projesine mühür vuruldu. Ağaoğlu, Hürriyet’e 8 saatlik sorgusunda ’Bakırköy 46 projesiyle ilgili sorular sorulduğunu söylemişti.
17 Aralık’ta Türkiye gündemine oturan rüşvet ve yolsuzluk operasyonunda basına 20 saat olarak yansıyan sorulama süresinin 8 saat olduğunu söyleyen Ali Ağaoğlu, gözaltında yaşadıklarını anlattı ve suçlamalara cevap verdi. Gözaltının Bakırköy 46 projesiyle ilgili olduğunu söyleyen Ağaoğlu, “İmarlı bir arsada yapılan bir proje. Ben sadece İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nden 18 madde uygulamasını kaldırmasını istedim. Bu maddeye göre proje planı tüm bölgeyle birlikte yapılıyor. Biz ayrı değerlendirilsin dedik. Belediyeden cevap gelmeyince yasal hakkımızı kullanıp Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’na başvuru yaptık. Tek suçumuz işimizi takip etmek. Etmezsek belgeler bir masadan diğerine 15 günde geçer” dedi.