İstifa eden CHP'li vekilden Kılıçdaroğlu açıklaması

İstifa eden CHP'li vekilden Kılıçdaroğlu açıklaması
Cumhuriyet Halk Partisi’nde geçtiğimiz günlerde CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na mektup yazan 3 milletvekili, bugün partiden istifa ettiklerini açıkladı. İstifa eden vekiller arasında yer alan Yalova Milletvekili Özcan Özel, hiçbir önerilerine karşılık bulamadıklarını ifade etti. 3 isim kısa bir süre önce Kılıçdaroğlu bir araya gelmişti.

Cumhuriyet Halk Partisi’nde Yalova Eski Milletvekili ve Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce’ye yakın olduğu iddia edilen Yalova Milletvekili Özcan Özel, İzmir Milletvekili Mehmet Ali Çelebi ve Karabük Milletvekili Hüseyin Aksoy, bugün yaptıkları açıklamalar ile CHP’den istifa ettiklerini duyurdu.

“ÖNERİLERİMİZE KARŞILIK GELMEDİ”

İstifa açıklaması yapan vekiller arasında yer alan Yalova Milletvekili Özcan Özel, partide hiçbir taleplerine karşılık bulamadıklarını belirterek, Önerilerimize hiçbir yanıt gelmemesiyle birlikte bu açıklamaları yapma zaruriyeti doğmuştur. Sözlerimi Hacı Beştaş Veli'nin eline diline beline sahip çık sözleriyle bitirmek istiyorum. Tüm çabam Atatürk'ün çizdiği yolda yürümek olacaktır. Ciddi bir uyarı fişeği olacağını düşünerek partimizden istifa ediyorum” dedi.

KILIÇDAROĞLU İLE GÖRÜŞMÜŞLERDİ

CHP´li vekiller Mehmet Ali Çelebi ve Hüseyin Avni Aksoy, parti içindeki rahatsızlıklarını bir mektup yazarak CHP Genel Başkanı'na iletmişlerdi.  Kılıçdaroğlu da ''Cumhuriyet Halk Partisi’nde genel başkana mektup yazılmaz. Genel başkandan randevu alınır, gelinir, konuşulur'' yanıtını vermişti. 

Kılıçdaroğlu mektubun ardından, Mehmet Ali Çelebi, Hüseyin Avni Aksoy ve Özcan Özel ile TBMM'deki odasında görüşmüştü.