İYİ Partili Gürses bir ailenin pazar ihtiyacının ne kadar olduğunu açıkladı

İYİ Partili Gürses bir ailenin pazar ihtiyacının ne kadar olduğunu açıkladı
Bilecik Belediye Başkan Yardımcısı ve İYİ Parti Belediye Meclis Üyesi Ahmet Gürses beraberindekiler ile birlikte pazarda 4 kişilik bir ailenin 1 haftalık pazar ihtiyacına ne kadar harcadığını tespit etmek amacıyla alışveriş yaptı.

Bilecik/ Yeniçağ- Serhat Kaya

Bilecik Belediye Başkan Yardımcısı ve İYİ Parti Belediye Meclis Üyesi Ahmet Gürses beraberindekiler ile birlikte Bilecik’te Pazartesi günleri Hürriyet Mahallesinde kurulan kapalı pazarda 4 kişilik bir ailenin 1 haftalık pazar ihtiyacına ne kadar harcadığını tespit etmek amacıyla alışveriş yaptı.

Başkan Yardımcısı Gürses ve beraberindekiler, domates, patates, yumurta, yeşillik, elma, portakal, peynir gibi temel ihtiyaç malzemelerinden oluşan pazar listesine 275 TL ödedi.

Alışverişin ardından bir açıklama yapan Başkan Yardımcısı Ahmet Gürses, ‘’Belediye Başkanımız Semih Şahin ve arkadaşlarımızla birlikte pazar alanını gezdik. Bir ailenin temel ihtiyaç malzemelerinden oluşan bir alışveriş yaptık. Yaptığımız pazar alışverişi sonunda aldığımız ürünleri de pazar girişlerinde bulunan askıda meyve ve sebze reyonuna koyduk. Buradaki ürünleri ihtiyaç sahibi vatandaşlarımız almış oldu. Biz de 4 kişilik bir ailenin bir haftalık pazar masrafını ortalama bir hesapla bulmaya çalıştık.’’ İfadelerini kullandı.

İYİ Parti Mali İşlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ümit Dikbayır’ın her ay eşi ile birlikte yapmış olduğu ve 4 kişilik bir ailenin pazar masrafını tespit ettiği alışverişi bu hafta bizde Bilecik Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Gürses ile birlikte yapmış olduk. Yapılan alışveriş sonrası ödenen ücret vatandaşın ekonomik yönden ne kadar zor şartlar altında yaşamaya çalıştığını bir kez daha gözler önüne serdi.