İYİ Partili İsmail Tatlıoğlu: Konyalının Meral Akşener'e güveni tam

İYİ Partili İsmail Tatlıoğlu: Konyalının Meral Akşener'e güveni tam
Türkiye genelinde saha çalışmalarına devam eden İYİ Parti heyeti son olarak Konya’da esnaf ziyareti gerçekleştirdi. 3’e ayrılarak kentin birçok noktasında vatandaşlarla bulunan İYİ Parti heyetinin ziyaretini değerlendiren Grup Başkanı İsmail Tatlıoğlu, “Konyalı vatandaşın iktidara güveni azalırken, Genel Başkanımız Meral Akşener’e güvenleri tam” dedi.

İYİ Partili İsmail Tatlıoğlu: Konyalının Meral Akşener'e güveni tam

KONYA - Abdurrahman KARA  / YENİÇAĞ 

İYİ Parti heyetlerinin Türkiye genelindeki ziyaretleri devam ediyor. İYİ Partililer son olarak Konya’da esnaf ile bir araya gelerek, vatandaşların taleplerini dinledi. İYİ Parti’nin Konya programına İYİ Parti Grup Başkanı ve Bursa Milletvekili İsmail Tatlıoğlu, Ekonomi Politikaları Başkanı Samsun Milletvekili Erhan Usta Gençlik Politikaları Başkanı Berna Sukas, Konya Milletvekili Fahrettin Yokuş, Adana Milletvekili Metanet Çulhaoğlu, GİK üyesi ve Teşkilat Başkan Yardımcısı Mehmet Arslan, Konya İl Başkanı Gökhan Tozoğlu ile parti üyeleri katıldı.

İYİ Partililer, Konya merkez ve Akşehir-Ilgın-Çumra-Ereğli-Seydişehir-Beyşehir-Hüyük ilçelerinde esnaf ile bir araya gelerek, vatandaşların sorunlarını dinledi.

3 GRUBA AYRILDILAR

İYİ Parti heyeti, programın ertesi gününde 3 gruba ayrılarak esnaf ve vatandaş ile bir araya gelmeye devam etti. Ziyaretler ile ilgili açıklamalarda bulunan İYİ Parti Grup Başkanı ve Bursa Milletvekili İsmail Tatlıoğlu, “Konyalı’nın iktidara olan güveninin yitirdiğini ve Genel Başkanımız sn. Meral Akşener’e olan güvenine şahit olduk. Esnaf dertli, ekonomik kriz ve Pandemi esnafımızın belini iyice bükmüş vaziyette, buna devlet desteğinin yeteri kadar olmaması da eklenince çoğu esnafımız işlerini kapatacak duruma gelmiş. Çiftçilerimiz dertli, önümüzü kesen emekliler var, vatandaşlarımız mecburi kullanmak zorunda oldukları elektrik, su ve doğalgaz zamlarından çok dertliler" dedi.