''Jorge Jesus, Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü'' iddiası! CMTV açıkladı

''Jorge Jesus, Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü'' iddiası! CMTV açıkladı
Portekiz'de yayın yapan televizyon kanalı CMTV, Jorge Jesus'un Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü olduğunu iddia etti.

Fenerbahçe ve Jorge Jesus arasındaki görüşmeler son hızda sürerken, Portekiz''den müjdeli haber geldi.

Bir süredir Brezilya''da bulunan deneyimli teknik direktör için Portekiz''de yayın yapan televizyon kanalı CMTV''den çarpıcı bir iddia gelirken Fenerbahçe''nin yeni teknik direktörünün Jesus olduğu vurgulandı.

SIC Noticias''ta yer alan habere göre ise Brezilya''dan Portekiz''e geri dönen Jorge Jesus, havaalanında verdiği demeçte ''''Brezilya''ya geri dönmeyeceğim'''' dedi. Jesus, "Fenerbahçe''ye mi gideceksiniz?" sorusuna ise "Belki" yanıtını verdi.

JORGE JESUS KİMDİR?

Jorge Fernando Pinheiro Jesus 24 Temmuz 1954''te Portekiz''de dünyaya geldi. Pofesyonel futbol kariyerine 1973''te başlayan Jesus; Sporting CP, Belenenses, Farense, Benfica Castelo Branco gibi ekiplerin formasını giydi.

Jesus teknik direktörlük kariyerine 1989''da Amora takımıylabaşladı. Jergus teknik direktörlük kariyerinde; Vitória Guimarães, Braga, Benfica, Sporting CP, Flamengo takımlarını çalıştırdı. Jorge Jesus, Benfica''dan 28 Aralık 2021''de ayrıldı.

Jorge Jesus''un 3 Portekiz şampiyonluğu, 6 Portekiz Lig Kupası, Brezilya Şampiyonluğu ve Brezilya Süper Kupası başarısı bulunuyor.

İlgili Haberler