Kadın son bölüm ve 43. bölüm fragmanı

Kadın son bölüm ve 43. bölüm fragmanı
Her bölümü büyük ilgiyle izlenen Kadın 42. son bölümü bu akşam yayınlanacak. Son bölümünde, Sarp Bahar'ın yeniden sağlığına kavuşması için Şirin'e gidip gözyaşlarıyla yalvarıyor. Peki Kadın 43. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

FOX TV'de bu akşam Kadın 42. son bölümü ekrana gelecek. Hemen ardından da Kadın 43. bölüm fragmanı yayınladı mı? Sorularını akıllara getiriyor. Kadın son bölümde; Bahar'ın hastalığı gittikçe artıyor ve yeniden hastaneye kaldırılıyor. Sarp ise hayatının aşkı Bahar'ı kurtarmak pahasına Şirin'in yanına gidiyor ve gözyaşlarıyla ona yardım etmesi için yalvarıyor. Şirin ise Sarp ile pazarlık yapmak istediğini söylüyor. Öte yandan Arif ile Bahar yüzleşiyor. Bahar gözyaşlarıyla onu ne kadar çok sevdiğini söylüyor.

KADIN 43. BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI

Kadın son bölümü bu akşam ekranlara gelmesinin hemen ardından Kadın 43. bölüm fragmanında yayınlanması ön görülüyor.
screenshot_6-010.png

KADIN SON BÖLÜM NELER OLDU

Arif’in yanına uğrayan Enver, kahvede gördüğü kandan sonra paniğe kapılır ve Arif’in başına kötü bir şey geldiğini düşünür. Çocuklarının Sarp’ın dönmesiyle birlikte sarsıldığına şahit olan Bahar’ın kafası Nisan’ın bir cümlesi ile karışacaktır. Büyük bir pot kıran ve babasının iki çocuğu daha olduğunu öğrenen Nisan bunu Bahar’a söyleyecek mi?

Şirin’in elindeki fotoğrafları sildirmek isteyen Sarp ise Şirin’in kapısına dayanır. Sık sık Sarp’ın evine gelmesinden rahatsız olan Enver ise fotoğrafların artık Şirin’de olmadığını söyler. Bahar ile birlikte olma yolundaki tek engeli bu fotoğraflar olarak gören Sarp ne yapacaktır? Bahar’a geri dönecek mi? Arif’e onu çok sevdiğini söyleyen Bahar ise her şeye rağmen Sarp’ı affedebilecek mi?