Karagümrük farklı kazandı

Karagümrük farklı kazandı
Spor Toto Süper Lig’in 31.haftasında Fatih Karagümrük ile HES Kablo Kayserispor karşı karşıya geldi. Mücadeleyi İstanbul temsilcisi Jimmy Durmaz, Lucas Castro ve Sobiech'in golleriyle 3-0 kazandı. Üst üste aldığı iki mağlubiyetin ardından galibiyete ulaşan kırmızı siyahlılar 44 puana yükselirken, sarı kırmızılılar 31 puanda kaldı.

Karagümrük farklı kazandı

Fatih Karagümrük, Atatürk Olimpiyat Stadı''nda oynanan maçta Kayserispor’u 3-0 mağlup etmeyi başardı.

Kırmızı siyahlıları galibiyete taşıyan goller 33.dakikada Jimmy Durmaz, 58.dakikada Lucas Castro ve 86. dakikada Sobiech''tan geldi.
Ligde iki maç aranın ardından galip gelen Karagümrük 44 puana yükseldi. Bu sonuçla üst üste ikinci maçından da mağlup ayrılan Kayserispor ise 31 puanda kaldı.
Ligde gelecek hafta Kayserispor-Göztepe, Çaykur Rizespor-Karagümrük maçları oynanacak.

ZUKANOVIC 11’E DÖNDÜ
Fatih Karagümrük’te Ervin Zukanovic, Hes Kablo Kayserispor maçı ile formasına kavuştu. Kırmızı-siyahlıların Bosna Hersekli oyuncusu, sakatlığının ardından takımla çalışmalara başlamıştı. Zukanovic, Kayserispor maçıyla sahalara döndü.

KAYSERİSPOR''DA 4 EKSİK
Hes Kablo Kayserispor''da ise 4 futbolcu Fatih Karagümrük maçında görev alamadı.
Kasık gevşetme ameliyatı olan Denis Alibec, sol arka adalesinde orta derecede yaralanma ve ödem olan Anton Maglica, sağ dizinde ileri derecede dejeneratif artrit ve eklem içi ödem olan Gustavo Campanharo ile Galatasaray maçında sol uyluk iç grup adalesinde orta derecede yaralanma ve ödem meydana gelen Uğur Demirok, Karagümrük maçında forma giyemedi. Sarı kırmızılılarda kart cezalısı oyuncu ise yoktu.
Hes Kablo Kayserispor Teknik Sorumlusu Uğur Kulaksız, geçtiğimiz hafta oynanan Galatasaray maçının 11’ine göre ise tek değişiklik yaptı. Kulaksız, sakatlığı bulunan Uğur Demirok’un yerine Sapunaru''ya forma verdi.

İKİ TAKIMIN 11’LERİ:

FATİH KARAGÜMRÜK: Viviano - Hedenstad, Roco, Zukanovic, Balkovec - Biglia (K), Bertolacci, Castro - Salibur, Jimmy, Borini

KAYSERİSPOR: Doğan, Attamah, Kolovetsios, Henrique, Ramazan, Aziz Behich, Sapunaru, İlhan Parlak, Lennon, Muhar, Avramovski

MAÇTAN NOTLAR:

İLK YARI

1'' Maç başladı.

2'' Hes Kablo Kayserispor takımında, kazanılan serbest vuruş için topun başına geçen isim Doğan Alemdar.

5'' Hakem, Lucas Biglia tarafından topa elle müdahale edildiğini işaret ediyor.

8'' Yannis Salibur ceza sahasına ortasını yapıyor ancak savunma topu uzaklaştırıyor.

18'' Fatih Karagümrük''te Jimmy Durmaz ceza sahası içinde sağ çaprazdan ortalıyor ancak top hiçbir takım arkadaşına ulaşmıyor.

20'' İlhan Parlak, Lucas Castro tarafından faule maruz kalıyor.

24'' Jimmy Durmaz ceza sahasına orta yapıyor ancak top hiçbir takım arkadaşına ulaşmıyor.

27'' Ceza sahası içinde sağ çaprazdan Andrea Bertolacci ortasını yapıyor ancak savunma topu uzaklaştırıyor.

28'' Kayserispor''da Avramovski sarı kart gördü.

33'' GOLLL!! Karagümrük, Jimmy Durmaz''ın golüyle 1-0 öne geçti.

35'' Sağ kanatta korner bayrağına yakın bir noktadan Joseph Attamah ceza sahasına ortasını yapıyor ancak savunma topu uzaklaştırıyor.

38'' Fatih Karagümrük adına şanssız an Lucas Castro tarafından yapılan vuruş direkten dönüyor

42'' Karlo Muhar tarafından çekilen şutu, kaleci kurtarıyor.

45'' Maçın ilk yarısı 1-0 sonuçlanıyor.

İKİNCİ YARI

46'' İkinci yarı başladı.

47'' Fatih Karagümrük takımında Jure Balkovec hakem Bahattin Şimşek tarafından sarı kart ile cezalandırılıyor.

52'' Karlo Muhar, rakip ceza sahasının hemen dışında kaleyi karşısına alıp şut çekiyor, kaleci Emiliano Viviano kurtarıyor.

55'' Ramazan Civelek, orta saha çizgisinin taç çizgisine yakın bölgesinden serbest vuruş kullanacak.

58'' GOLLL! Lucas Castro ile Fatih Karagümrük farkı 2''ye çıkarıyor.

59'' Fatih Karagümrük takımının teknik direktörü, oyuncu değişikliği ile maça müdahale ediyor. Lucas Castro çıkıyor ve yerine Jeremain Lens oyuna giriyor.

67'' Sağ kanatta korner bayrağına yakın bir noktadan Aaron Lennon ceza sahasına ortasını yapıyor ancak savunma topu uzaklaştırıyor.

74'' Fatih Karagümrük takımının teknik direktörü, oyuncu değişikliği ile maça müdahale ediyor. Andrea Bertolacci çıkıyor ve yerine Emre Çolak oyuna giriyor.

79'' Rakip ceza sahasının sol köşesinde Pedro Henrique topla buluşuyor, ancak hakem ofsayt gerekçesi ile oyunu durduruyor.

86'' GOLLL! Sobiech’in golüyle fark 3’e çıktı.

90'' Maç sona erdi