Karagümrük ve Antalyaspor puanları paylaştı

Karagümrük ve Antalyaspor puanları paylaştı
Spor Toto Süper Lig'in 38. haftasında Fatih Karagümrük ile Antalyaspor karşı karşıya geldi. İstanbul temsilcisi Eren Albayrak'ın kendi kalesine ve Fabio Borini'nin şık golüyle 2-1 öne geçerken, 90+4'te Amilton'un golü soğuk duş etkisi yarattı. Maç bu golle berabere sonuçlandı.

Karagümrük ve Antalyaspor puanları paylaştı

Spor Toto Süper Lig''de heyecan kaldığı yerden devam ediyor. 38. haftanın açılış maçları kapsamında Fatih Karagümrük ile Antalyaspor karşılaştı.

Ligde nispeten rahat konumda olan iki takımın maçında konuk Antalyaspor, puan ya da puanlar alarak alt sıralardan uzaklaşmak istiyordu. Maça iyi başlayan Karagümrük, ilk golünü 13. dakikada Eren Albayrak''ın topu kendi kalesine göndermesiyle buldu.

İlk golün ardından kendine gelen Karagümrük, ikinci golü de çok geçmeden Fabio Borini''nin şık vuruşuyla 24''ncü dakikada buldu. Art arda gelen gollerin ardından Antalyaspor da oyuna ağırlığını koydu ve 34''ncü dakikada kazandığı penaltıyı Fredy ile gole çevirdi. 

İkinci yarıda mücadeleye oyun anlamında eşitlik gelirken, son ana kadar mücadele eden Ersun Yanal''ın öğrencileri, 90+4''te Amilton''un ayağından gelen golle mücadelede eşitliği yakalamış oldu. Ersun Yanal''ın öğrencileri bu golle, Antalya''ya bir puan ile dönmüş oldu. 

MAÇ SONU: Fatih Karagümrük: 2 - Antalyaspor: 2 

İLK 11''LER: 

Fatih Karagümrük: Viviano, Hedenstad, Zukanovic, Fatih, Serhat, Efe, Biglia, Bertolacci, Lens, Ndao, Borini

Antalyaspor: Boffin, Bünyamin, Ersan, Naldo, Eren, Nuri, Ufuk, Fredy, Drole, Amilton, Orgill

MAÇTAN NOTLAR:

1'' Sağ kanatta korner bayrağına yakın bir noktadan Alassane Ndao ceza sahasına ortasını yapıyor ancak savunma topu uzaklaştırıyor.

2'' Fraport TAV Antalyaspor, Dever Orgill ile gole yaklaşıyor ancak top direkten dönüyor

6'' Hakem, Amilton tarafından orta saha çizgisine yakın bir noktada topa elle müdahale edildiğini işaret ediyor.

8'' Ufuk Akyol, Fabio Borini tarafından faulle durdurulduğu için Fraport TAV Antalyaspor ceza sahasının hemen dışındaki bir noktadan serbest vuruş kullanacak.

8'' Fraport TAV Antalyaspor takımında,ceza sahasının hemen dışındaki bir noktada kazanılan serbest vuruş için topun başına geçen isim Ersan Gülüm.

10'' Orta saha çizgisinin taç çizgisine yakın bölgesinde Andrea Bertolacci – Bünyamin Balcı mücadelesinde hakem Zorbay Küçük, Fraport TAV Antalyaspor lehine faul kararı veriyor.

10'' Fraport TAV Antalyaspor takımının orta saha çizgisinin taç çizgisine yakın bölgesinde kazandığı serbest vuruş için topun başına Nuri Şahin geçiyor.

11'' Fatih Karagümrük, Ervin Zukanovic ile rakip ceza sahasının hemen dışında kaleyi karşıdan gören bir noktadan serbest vuruş kullanacak.

13'' GOL! Eren Albayrak yaptığı ters vuruşla topu kendi ağlarına gönderiyor. Eren Albayrak için şanssız bir an.

19'' Sol kanatta korner bayrağına yakın bir noktadan Jeremain Lens ceza sahasına ortasını yapıyor ancak savunma topu uzaklaştırıyor.

23'' Fabio Borini - Fredy mücadelesinde hakem, ceza sahasının dışında bir noktada Fraport TAV Antalyaspor lehine faul kararı veriyor. 

24'' GOL! Fabio Borini ile Fatih Karagümrük farkı 2''ye çıkarıyor.

29'' Vegar Hedenstad ile Amilton arasındaki mücadele hakem tarafından faul nedeniyle durduruluyor. Faulü yapan oyuncu Vegar Hedenstad. Taç çizgisine yakın bir bölgede Fraport TAV Antalyaspor takımı oyuna başlayacak.

34''  GOL! Fredy takımı adına penaltıyı gole çeviriyor. 

35 '' Ofsayt. Jean-Armel Drole sağ kanatta rakip yarı alanın ilk metrelerinde taç çizgisine yakın bir noktada ofsayt durumunda olduğundan hakem oyunu durduruyor.

43'' Fraport TAV Antalyaspor takımında oyuncu değişikliği; Jean-Armel Drole oyundan çıkarken Omar Imeri oyuna giren isim

43'' Fatih Karagümrük, Lucas Biglia ile yarı alanın ortalarında kaleye uzak mesafeden serbest vuruş kullanacak.

45'' Fatih Karagümrük takımında, kazanılan serbest vuruş için topun başına geçen isim Andrea Bertolacci.

!!!!!!!!!!!!!!!!!! MAÇTA İKİNCİ YARI HEYECANI   

47'' Fabio Borini, orta yuvarlakta Nuri Şahin tarafından faule maruz kalıyor. 

47'' Orta yuvarlakta kazanılan serbest vuruşu Fatih Karagümrük adına Lucas Biglia kullanacak.

56 '' Nuri Şahin rakip yarı alanın ortalarından ortasını yapıyor ancak savunma topu uzaklaştırıyor.

57'' Fraport TAV Antalyaspor takımından Amilton sol kanatta rakip ceza sahasının hemen dışında kaleyi çaprazdan gören bir noktadan ortalıyor ancak top hiçbir takım arkadaşına ulaşmıyor.

58'' Efe Tatlı, ceza sahası ön çizgisine yakın bir noktada Ufuk Akyol tarafından faule maruz kalıyor.

60 '' Fraport TAV Antalyaspor takımından Fredy tarafından çekilen şut kaleci tarafından kurtarılıyor.

66'' Fatih Karagümrük takımının orta saha çizgisine yakın bir noktada kazandığı serbest vuruş için topun başına Lucas Biglia geçiyor.

75'' Rakip ceza sahasının ceza sahası ön çizgisine yakın bir noktada kazanılan serbest vuruşu Fraport TAV Antalyaspor adına Ruud Boffin kullanacak.

75'' Fatih Karagümrük takımında, kazanılan serbest vuruş için topun başına geçen isim Emiliano Viviano.

87'' Fatih Karagümrük takımının teknik direktörü, oyuncu değişikliği ile maça müdahale ediyor. Andrea Bertolacci çıkıyor ve yerine Aksel Aktaş oyuna giriyor.