Zafer Arapkirli ''Utanmıyor musunuz'' diyerek paylaştı: Karda kapanmayan Atatürk Havalimanı'n üstüne hastane yaptılar

Zafer Arapkirli ''Utanmıyor musunuz'' diyerek paylaştı: Karda kapanmayan Atatürk Havalimanı'n üstüne hastane yaptılar
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın talimatıyla İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Karaismailoğlu ve AFAD Başkanı Sezer'i taşıyan uçak dün kar yağışının felç ettiği İstanbul'a geldi. Bakanları taşıyan uçak Atatürk Havalimanı'na indi. Gazeteci Zafer Arapkirli duruma sert çıktı.

Dün öğle saatlerinden İstanbul Havalimanı''nda uçuşların yoğun kar yağışı nedeniyle iptal olması turistler arasında protestoya neden oldu. Havalimanında turistlerin "We need hotel" (Hotel istiyoruz) sloganları attığı görüldü.

Türk yolcular ise 29 Ekim 2018''de hizmete giren havalimanının “Dünya çapında” olduğunun iddia edildiğini hatırlatarak, “Hani bu havalimanı dünya çapındaydı. Kar yağdı iki gündür uçuş yapılamıyor” dedi.

Bakanlar Atatürk Havalimanı''na indi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan''ın talimatı üzerine İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu ile AFAD Başkanı Yunus Sezer kar yağışının felç ettiği İstanbul''a gelerek yurttaşların kullanımına kapatılan Atatürk Havalimanı''nı kullanması dikkat çekti.

Duruma tepki gösteren gazeteci Zafer Arapkirli''nin

"UTANMIYORSUN DEĞİL Mİ?

Şu cinayeti (bkz. şekil 1) işliyorsun.
Sonra da, onbinlerce insan kuzeydeki beyaz ve soğuk cehennemde kıvranırken o havalimanına VIP statüsünde UTANMADAN - SIKILMADAN iniyorsun.

Sonra da "Balıkçı" filan...
Balıklara gelesiz.
Rokalara gelesiz."
paylaşımına beğeni yağdı.

İlgili Haberler