Kartal'da ormanlık bölgede yangın! Çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi

Kartal'da ormanlık bölgede yangın! Çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi
Son dakika...İstanbul Kartal'da ormanlık bölgedeki metruk bir binada yangın çıktı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. Alev alev yanan binaya itfaiye ekiplerinin müdahaleleri sürüyor.

Çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi

Kartal Çarşı Mahallesi Tarihi Ayazma Caddesi üzerindeki ormanlık alanda bulunan ahşap bir barakada yangın çıktı.

AİLE YAŞIYORDU

Altı kişilik bir ailenin yaşadığı barakada henüz belirlenemeyen bir nedenle çıkan yangın kısa sürede tüm barakayı sardı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. Yangın, itfaiye ekiplerinin büyük çabası ile ormanlık alana sıçramadan kontrol altına alındı. Yangınla ilgili incelemeler devam ediyor.

BASIN MENSUPLARINA SALDIRDI

Öte yandan, barakada yaşayan aileden bir kadın da yangını görüntülemeye çalışan basın mensuplarına saldırdı. Görüntü alınmasına engel olmaya çalışan kadını komşuları sakinleştirdi.

kartalda-ormanlik-bolgedeki-ahsap-baraka-alev-alev-yandi-3794-dhaphoto1.jpgkartalda-ormanlik-bolgedeki-ahsap-baraka-alev-alev-yandi-3794-dhaphoto2-1.jpgkartalda-ormanlik-bolgedeki-ahsap-baraka-alev-alev-yandi-3794-dhaphoto4.jpgkartalda-ormanlik-bolgedeki-ahsap-baraka-alev-alev-yandi-3794-dhaphoto6.jpg

DHA