Kayserispor Teknik Direktörü Samet Aybaba, Galatasaray maçı hakkında konuştu

Kayserispor Teknik Direktörü Samet Aybaba, Galatasaray maçı hakkında konuştu
İran Cumhurbaşkanı Hasan Ruhani, Joe Biden'in Amerika Başkanlığı'nı devir almasından sonra tehdit ortamından yavaş yavaş fırsat ortamına geçeceklerini belirtti.

Aybaba'dan Galatasaray maçı yorumu

Kayserispor'un çiçeği burnundan teknik direktörü Samet Aybaba, pazartesi günü oynayacakları Galatasaray maçıyla ilgili flaş açıklamalarda bulundu.

Aybaba, renktaşları karşısında galibiyet alarak, daha ilk maçtan çıkışa geçmek istediklerini söyledi. 

samet-aybaba-ilk-macta-cikisa-gecmek-istiyoruz-9128-dhaphoto3.jpg

Sistem ile ilgili çalışmalar üzerinde durduklarını belirten Aybaba, "Takımımız iyi çalışıyor. Sistem ile ilgili çalışıyoruz. Bireysel olarak neyi daha iyi yapabiliriz diye oyuncularla konuşuyoruz. Bir şeyleri değiştirmeye çalışıyoruz. İyi yaptığımız şeyler var, kötü yaptığımız şeyler var. Tabii iyi yaptığımız şeyleri daha çok geliştirip kötü yaptığımız şeylerden de uzaklaşmak istiyoruz. Şu anda her şey iyi gidiyor. Oyuncularımız da bu duruma cevap vermeye başladı. Tabii böyle bir maçla başlamak oldukça avantajlı. Karşıdaki takım belli, bizim oyuncularımız daha çok motive olacaklardır. Önemli bir maç. Biz ilk maçta çıkışa geçmek istiyoruz. Sebebi ise skor ve yaptığımız şeylerin nasıl olduğunu görmek. Karşılaşma iyi geçecektir diye düşünüyorum. Eğer takımımız buradaki çalışmaları maça yansıtırsa rakibin hangi rakip olduğu da önemli değil. İşimizi iyi yaparsak ortaya keyifli bir maç çıkar. İyi bir sonuçla da döneriz diye düşünüyorum" ifadelerini kullandı.

samet-aybaba-ilk-macta-cikisa-gecmek-istiyoruz-9128-dhaphoto1.jpg