Kiev’de kim olduğunuzun önemi yok

Kiev’de kim olduğunuzun önemi yok
Kiev’de bulunan savaş muhabiri gazeteci Cem Tekel son gelişmeleri aktarmaya devam ediyor. Kiev’i Rus ajan korkusunun sardığını aktaran Tekel, “ O bu şu kim olduğunuzun önemi yok. Hemen yakalayıp arıyorlar.” dedi.

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’in 24 Şubat sabahı Ukrayna''nın birçok noktasını koordineli bir şekilde hedef alan askeri operasyonun düğmesine basmasıyla beraber şiddetin en katı ve en yoğun hali olan savaş başladı. Savaşın yedinci gününde işgalci Ruslar tarafından şiddetin dozunun her geçen dakika arttığı Ukrayna’dan görüntüler peş peşe gelmeye devam ediyor.

“HEMEN YAKALAYIP ARIYORLAR”

Savaş seslerinin yükseldiği andan itibaren gelişmeleri anbean aktarmak için bölgeye giden Türk gazeteci Cem Tekel son yaşanan gelişmeleri sosyal medya hesabından aktardı. Tekel’in aktardığı son bilgilere göre başkent Kiev’i Rus ajan korkusu sarmış durumda. Tekel yaşanan durumu şu sözlerle açıkladı “60 bilmem kaç kilometre uzunluğundaki Rus askeri konvoyları Kiev''e doğru ilerlerken bir yandan da şehrin içinde Rus ajan korkusu var. O bu şu kim olduğunuzun önemi yok. Hemen yakalayıp arıyorlar. Durum daha da şüpheliyse geçmiş olsun...”

SİLAHLI SİVİLLERLE KARŞI KARŞIYA GELMİŞTİ

Cem Tekel 28 Şubat Pazartesi günü de Kiev’den canlı yayına katıldığı sırada Rus işgaline karşı silahlanan sivillerle karşı karşıya gelmişti. Tekel’in yayın yaptığı sırada otomobilden inerek yanına giden ve çekim yaptığı için öfkelenen bir grup ise yürekleri ağza getirmiş. Cem Tekel gazeteci olduğunu anlatmaya çalışmıştı.

İlgili Haberler