Kılıçdaroğlu aldığı duyumu açıkladı ve Erdoğan’a seslendi. Aklından bile geçirme, sakın

Kılıçdaroğlu aldığı duyumu açıkladı ve Erdoğan’a seslendi. Aklından bile geçirme, sakın
CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, elektrik fiyatlarına zam geleceği tartışmalarının ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan’a seslendi.

Elektrik fiyatlarına zam yapılacağı iddiaları güçlenirken, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu da Twitter hesabından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a seslendi.

Elektrik şirketlerinin büyük bir zam hazırlığı için Saray’ın kapısını çaldığına ilişkin duyumlar aldığını belirten Kılıçdaroğlu, Erdoğan’ın buna izin vermemesi konusunda uyardı.

Kılıçdaroğlu, paylaşımında “Duyuyoruz ki elektrik şirketleri Saray''dan yeni zam oranı için onay istemişler. Erdoğan, böyle bir şeyi onaylamayı sakın aklından bile geçirme, sakın!” ifadelerini kullandı.

CHP lideri diğer paylaşımında ise iktidarın vatandaşa zam haberi değil destek vermesi gerektiğini dile getirirken şunları yazdı:

“Bırakın zammı, iktidarın elektrik faturasında halka destek vermesi gerekir. Ya fatura inmeli ya halka destek verilmeli! Eğer bu soygun devam ederse biz halkımızla birlikte kararımızı verip, bu şirketlere ve faturalarına karşı adımlarımızı atacağız.”

 

İlgili Haberler