Konya'da 65 metrelik obruk korkuttu

Konya'da 65 metrelik obruk korkuttu
Konya’nın Karapınar ilçesinde 3 metre çapında 65 metre derinliğinde yeni bir obruk oluştu.

Konya’nın Karapınar ilçesinde 3 metre çapında 65 metre derinliğinde yeni bir obruk oluştu. Reşadiye Mahallesi Güllükuyu Mevkisi''nde tarlasına giden çiftçi Bekir İlhan kısa süre öncede tarlada çalıştıklarını belirterek büyük korku yaşadığını söyledi. 
 

KISA SÜRE ÖNCE TARLADA ÇALIŞTIK 
Bekir İlhan''ın haber vermesi üzerine bölgedeki yaşayanlar tarlaya gelerek obruğu inceledi. Obruğun, 3 metre çapında ve yaklaşık 65 metre derinlikte olduğu görüldü. Tarlada 2 gün önce yonca biçildiği ve balya yapılıp kamyonlara yüklendiği belirtildi. Obruğu gören Bekir İlhan, gazetecilere yaptığı açıklamada, büyük korku ve panik yaşadığını anlattı. Kısa süre önce tarlada çalıştıklarını hatırlatan ve büyük korku yaşayan İlhan şu ifadelere yer verdi:

"Sabah tarla içerisinde obruk yoktu. Erken saatlerde kalktım, sulama borularını değiştirdim. Sonra diğer tarlaya gittim, geldim. Döndüğümde tarlanın ortasında farklılık gördüm. Yanına yaklaşmaya çalıştım ama biraz korktum. Korkumu yenerek yaklaştığımda obruk olduğunu farkettim ve hemen dedeme haber ettim. Tarlada yonca ekiliydi. Birkaç gün önce onun hasadı yapıldı ve balyalar yapıldı. Obruğun olduğu tarlada kamyon ve işçiler vardı. Allah''tan o sırada oluşmadı.”