KPSS 2020 sınav giriş belgeleri erişime açıldı. KPSS 2020 sınav giriş belgelerine nasıl ulaşılır

KPSS 2020 sınav giriş belgeleri erişime açıldı. KPSS 2020 sınav giriş belgelerine nasıl ulaşılır
ÖSYM başkanı 2020 Ortaöğretim KPSS giriş belgelerinin yayınlandığını duyurdu. Ortaöğretim KPSS’ye girecekolanlara sınav giriş kağıtlarını almak için araştırmalara başladı. Peki KPSS giriş belgelerine nasıl bakılıyor. Ortaöğretim KPSS giriş belgelerine nasıl ulaşılır. . İşte KPSS giriş belgesi sorgulama ekranı

ÖSYM Başkanı Halis Aygün, KPSS sınav yerleri ile ilgili son dakika açıklaması yaptı. KPSS için giriş belgeleri erişime açıldı. ÖSYM Başkanı Halis Aygün konu ile ilgili yaptığı açıklamada, ‘Değerli adaylarımız, 2020-KPSS Ortaöğretim sınava giriş belgeleri yayımlanmıştır. Adaylarımız http://ais.osym.gov.tr adresinden ve ÖSYM AİS Mobil uygulamamızdan sınava giriş belgelerine ulaşabilir. Şimdiden tüm adaylarımıza başarılar dilerim’ dedi.

KPSS ortaöğretim giriş belgesi, sınava girecek olan adaylar tarafından araştırılıyor. KPSS ortaöğretim oturumu için geri sayım başladı. 22 Kasım 2020 tarihinde uygulanacak olan 2020-KPSS Ortaöğretim Sınavına katılacak adayların, sınava girecekleri bina/salonlara atanma işlemleri tamamlandı ve giriş belgesi erişime açıldı.

KPSS GİRİŞ BELGELERİ ERİŞİME AÇILDI

22 Kasım 2020 tarihinde uygulanacak olan 2020-KPSS Ortaöğretim Sınavına katılacak adayların, sınava girecekleri bina/salonlara atanma işlemleri tamamlanmıştır.

Adaylar, sınava girecekleri yer bilgisini gösteren Sınava Giriş Belgesini, ÖSYM’nin https://ais.osym.gov.tr internet adresinden 12 Kasım 2020 tarihinde saat 14.20'den itibaren T.C. Kimlik numaraları ve aday şifreleri ile edinebileceklerdir.

KPSS ORTAÖĞRETİM NE ZAMAN YAPILACAK

KPSS ortaöğretim oturumu 22 Kasım’da yapılacak. Sınav saat 10.15’te başlayacak ve 130 dakika sürecek. Adaylar, sınav günü saat 10.00’dan sonra sınav binalarına, sınavın cevaplama süresi başladıktan sonra sınav salonlarına alınmayacaklardır.

Adaylar, ilgili sınava ait Sınava Giriş Belgesi ile sınava giriş için geçerli kimlik belgesi, salon sınav görevlileri tarafından kontrol edilerek sınav salonuna alınacaklar; sıra numaralarının bulunduğu yerlere oturtulacaklardır.

 

İlgili Haberler