Leyla ile Mecnun’dan yeni afiş geldi

Leyla ile Mecnun’dan yeni afiş geldi
Leyla ile Mecnun hayranlarına müjde! Kısa süre içerisinde Exxen'deki yerini alması beklenen diziden ilk poster geldi.

Bir dönemin efsane komedi dizisi Leyla ile Mecnun, yeniden hayranlarıyla buluşmaya hazırlanıyor. Absürt komedi türünün başarılı örneklerinden olan dizi, TRT 1 geçirdiği üç sezonun arından iptal oldu. İptalin ardından şok olan izleyiciler, uzun süre dizinin dijital platformlarda geri dönüşünü bekledi.

Neyse ki bekleyiş sona erdi. 2021’in başında Exxen isimli yeni dijital yayın platformunu kuran Acun Ilıcalı, dizinin haklarını satın aldı. Leyla karakteri hariç eski oyuncu kadrosuyla da anlaşan başarılı iş insanı, kısa süre önce dizinin yeniden çekileceğini duyurdu. Hemen ardından çekimleri başlayan dizi, çok yakında geri dönüyor.

YENİ POSTER GELDİ

Son olarak setten görüntüler ve fragman ile gündeme gelen dizi çok yakında Exxen‘deki yerini alacak. Hemen öncesinde ise yeni haberler gelmeye devam ediyor. Son gelişme ise dizinin posteri oldu. Platforma Leyla ile Mecnun için yeni bir sayfa ekleyen Exxen, burada dizinin yeni posterini de paylaştı.

Özellikle kadro konusuna vurgu yapana Exxen, bundan önce “Efsane geri dönüyor!” başlığıyla takipçilerine duyuru yapmıştı. Ekibin büyük oranda aynı kalacağını söyleyen platform Ali Atay, Serkan Keskin, Osman Sonat, Ahmet Mümtaz Taylan ve Cengiz Bozkurt‘un eski karakterleriyle anlaşmayı başardı.

Postere baktığımızda da bu karakterlere vurgu yapıldığını görüyoruz. TRT zamanlarında yayınlananlara benzeyen yeni posterdeki en dikkat çeken detay ise sevilen karakterlerin zaman içindeki yaşlanması olarak karşımıza çıkıyor. Ancak kadronun aynı olması dizinin başarılı olacağı anlamına gelmiyor.

Leyla ile Mecnun hayranları bir yandan çıkış tarihini merak ederken, bir yandan da yapıma kuşkuyla bakıyor. Uzun süredir aramızda olmayan dizinin, eski tadını verip vermeyeceği konusunda ciddi şüpheler olsa da izleyicilerin beklentisi yüksek.