Bergüzar Korel makyajsız halini paylaştı. Doğal haline yorum yağdı

Bergüzar Korel makyajsız halini paylaştı. Doğal haline yorum yağdı
2009 yılında meslektaşı Halit Ergenç ile dünya evine giren ve 3 çocuğu olan Bergüzar Korel, sosyal medya hesabından makyajsız fotoğraflarını paylaştı. Bir süredir ekranlardan uzak kalan Korel’in ‘sıfır makyaj’lı fotoğraflarına yorum yağdı. 

Ali, Han ve Leyla adında üç çocuğu olan ve ekranlardan uzak kalan ünlü oyuncu Bergüzar Korel, doğal haliyle verdiği pozu Instagram''da paylaştı. Şu anda herhangi bir projede rol almayan ünlü oyuncu, makyajsız pozuyla sosyal medyayı salladı.

2009 yılında nikah masasına oturan Halit Ergenç ve Bergüzar Korel''in bu evliliğinden Ali, Han ve Leyla adında üç çocuğu dünyaya geldi.

Kendisi gibi oyuncu olan Halit Ergenç ile örnek evliliği olan Bergüzar Korel, sosyal medyayı da aktif kullanan isimler arasında bulunuyor.

Güzelliği ve başarılı oyunculuk performansı ile ekranların aranılan yüzlerinden olan Bergüzar Korel, son dönemde doğal halini sosyal medyadan sık sık paylaşıyor.

Doğal haliyle objektif karşısına geçen Bergüzar Korel, gönderisine, "Günaydın." notunu düştü. Ünlü oyuncunun bu paylaşımı takipçilerinden oldukça büyük ilgi gördü.
 

İlgili Haberler