Fırtına tek hedefe kitlendi

Fırtına tek hedefe kitlendi
Fırtına tek hedefe kitlendi

Trabzonspor Kulübü Genel Sekreteri Hasan Yener, “Avrupa düşüncemizi kafamızdan sildikten sonra, İnönü Stadı’nda 3 pu

Trabzonspor Kulübü Genel Sekreteri Hasan Yener, “Avrupa düşüncemizi kafamızdan sildikten sonra, İnönü Stadı’nda 3 puan alarak Türkiye’ye ‘merhaba’ demek istiyoruz” dedi.

Haber : Murat Taşkın

Trabzonspor, yarın deplasmanda oynayacağı Beşiktaş maçına büyük önem veriyor. Genel sekreter Hasan Yener, “Avrupa düşüncemizi kafamızdan sildikten sonra, İnönü Stadı’nda 3 puan alarak Türkiye’ye ‘merhaba’ demek istiyoruz” dedi. Yener, bu sezon geçen sezonun tam tersine büyük maçlarda galip gelemediklerini ve gol atamadıklarını vurgulayarak, “Bunun yanı sıra enteresan olan bir başka şey, geçen hafta aynı sonuçlarla maç kaybeden iki takımın da İnönü’deki karşılaşması olacak. Biz PSV maçıyla Avrupa düşüncemizi kafamızdan sildikten sonra Türkiye’deki maçlara endekslendik. İnönü Stadı’nda 3 puan alarak Türkiye’ye bir ‘merhaba’ demek istiyoruz. Biraz geç kalmış olsak da...” ifadelerini kullandı.


Sakatlardan müjdeli haber
Siyah-beyazlı rakiple zor bir karşılaşma oynayacaklarını ifade eden Hasan Yener, “İnönü’de Beşiktaş’ın da şiddetle puana ihtiyacı var. Play-off’a kalma adına bundan sonraki maçların bizi zor duruma düşüreceğini düşünürsek, mutlaka bu maçtan puanla ayrılmak zorundayız” diye konuştu. Ligde ilk 6 sırada yer alan takımlarla karşılaşacaklarını anımsatan Yener, şöyle devam etti: “Mutlaka zor bir süreç. Ama bu defa bir avantajımız var. Avrupa’da maçlarımız yok. Bu sezon istatistiksel olarak Avrupa’daki maç öncesi ve sonrasında aldığımız sonuçlar bizi hiçbir zaman tatmin etmedi. Hakikaten iyi sonuçlar alamadık. Şimdi önümüzde kazanacağımız 6 puanlı maçlar var.” Öte yandan Trabzonspor’da sakatlığını atlatan Burak ve Olcan’ın Beşiktaş maçında büyük ihtimalle forma giyecekleri, Cech’in ise oynamasının zor olduğu belirtildi.