Melih Gökçek’in 6 milyar dolarlık jelibon rezervi sosyal medyanın diline düştü. Neler neler yazdılar

Melih Gökçek’in 6 milyar dolarlık jelibon rezervi sosyal medyanın diline düştü. Neler neler yazdılar
Ankara eski belediye başkanı AKP’li Melih Gökçek'in "Adıyaman’da iki kuyuda 6 milyar dolarlık jelibon rezervlerine rastlandı" açıklamasını gerçek sanmasının ardından 'jelibon' sosyal medyada gündem oldu. Sosyal medyada kullanıcılar art arda paylaşımlarda bulundu. İşte detaylar...

"Jelibon" sosyal medyanın dilinden düşmüyor.

Sözcü yazarı Murat Muratoğlu’nun yeni petrol rezervi bulunduğuna dair açıklamaların ardından yayımladığı, "Adana’da bulunan petrolden sonra, Adıyaman’da arama çalışması yapılan iki kuyuda 6 milyar dolarlık Jelibon rezervlerine rastlandı…" göndermesini Gökçek gerçek sandı.

Ankara eski belediye başkanı AKP’li Melih Gökçek''in ''jelibon rezervi'' açıklaması sosyal medyanın gündemine oturdu.

Gökçek, petrol rezervi keşiflerini yorumlarken 6 milyar dolarlık jelibon rezervinin keşfedildiğini gerçek sanarak “Adana’da yeni bir şey daha bulmuşlar. Bugün gazetede okudum. Ne anlama geldiğini de bilmiyorum. İtiraf edeyim. Araştıracağım ki bileyim. Onun adı var. Çocuklar yer ya. Jelibon. Jelibon bulunmuş. Ne demek jelibon bilmiyorum. Yeraltında 6 milyar dolarlık jelibon bulunmuş. Bu ne anlama geliyor bilmiyorum. Bugünkü medyaya baktım.” ifadelerini kullandı.

Gökçek''in bu sözleri sosyal medyanın gündemine oturdu. 

İşte o paylaşımlardan bazıları:

 

 

İlgili Haberler