Muharrem İnce'nin MHP ziyaretine Devlet Bahçeli'nin hareketi damga vurdu

Muharrem İnce'nin MHP ziyaretine Devlet Bahçeli'nin hareketi damga vurdu
Memleket Partisi lider Muharrem İnce MHP'yi ziyaret etti. Ziyaretin ardından Devlet Bahçeli'nin hareketi gündeme damga vurdu.

Muharrem İnce, partisi tarafından hazırlanan "Tarımsal Üretim Su ve Gıda Güvenliği Raporu"nu partilerle paylaşmaya devam ediyor. İnce bugün saat 14.00''da raporu sunmak üzere MHP Genel Merkezi''ne gitti.

AÇLIK VE KITLIĞA ÇÖZÜM ÖNERİLERİNİ İLETTİ

Medya Radar''ın aktardığına göre, basına kapalı gerçekleşen görüşmede, Memleket Partisi Genel Başkanı İnce''nin, artan gıda fiyatları, tarımsal sulamada yaşanan sıkıntılar sonucu ortaya çıkan açlık ve kıtlık tehlikesine karşı çözüm önerilerini içeren "Tarımsal Üretim Su ve Gıda Güvenliği Raporu"nu Bahçeli''ye sunduğu belirtildi.

BAHÇELİ''NİN HAREKETİ ŞAŞIRTTI

Yaklaşık yarım saat süren görüşmenin ardından MHP Genel Başkanı Bahçeli, İnce ve beraberindeki heyeti genel merkezden uğurladı. Görüşme sonrasında Bahçeli''nin İnce''ye aracına kadar eşlik etmesi ziyaretle ilgili öne çıkan detay oldu.

ZİYARETLER DEVAM EDECEK

İnce, daha önce de bazı siyasi partileri ziyaret ederek raporları hakkında görüş alışverişinde bulunmuştu. Memleket Partisi son olarak Zafer Partisi''ne gitti. İnce''nin bu ziyaretlerini sürdürmesi bekleniyor.

İlgili Haberler