Bahçeli: Türkiye ekonomisinde olağanüstü hiçbir şey yoktur

Bahçeli: Türkiye ekonomisinde olağanüstü hiçbir şey yoktur
Yazılı bir açıklama yapan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, ekonomiye ilişkin “Türkiye ekonomisinde olağanüstü hiçbir şey yoktur” ifadelerini kullandı.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, gündeme ilişkin yazılı bir açıklamada bulundu.

Türk Lirası’nın tarihi değer kaybı ve enflasyon baskısı vatandaşın belini bükmüşken, "Türkiye ekonomisinde olağanüstü hiçbir şey yoktur” diyen Bahçeli, açıklamasında, “Dönemsel sorunlar geçicidir, kısa süre sonra her şey eskisinden daha iyi olacaktır” ifadelerine yer verdi.

Devlet Bahçeli’nin açıklamaları şöyle:

"Ayrıca ekonomideki konjoktürel gelişmeleri ve isabetli politika tercihlerini çarpıtıp OHAL’den bahsetmek gafilliktir, şuursuzluktur.
Yükselen, toparlanan ve dengeye gelen Türkiye ekonomisinde olağanüstü hiçbir şey yoktur.
Geleceğe güvenle bakmak varken, makroekonomik parametrelerle ilgili cahilce polemikler yapmak yalnızca krizseverlere hizmet, yalnızca Türkiye’nin düşmesini gözleyenlere himmettir.
Türkiye büyüyen, güçlenen ve zenginleşen bir ülkedir.
Dönemsel sorunlar geçicidir, kısa süre sonra her şey eskisinden daha iyi olacaktır.
Dünyanın dört bir tarafı kaynarken, çevremiz kuşatma altındayken, Türkiye’nin iç cephesini düşürmeye, kaleyi yıkmaya azmetmek vatana ve millete ihanetle eşdeğer bir aymazlıktır."

***

"Seçimlerin yapılacağı 2023 yılı Haziran ayı milli diriliş ve milli birliğin zaferini müjdelemektedir.
Türkiye’nin geleceğini dış güçler, zillete düşmüş siyasi zihniyetler değil, Türk milleti tayin ve temin edecektir."

***

"CHP Genel Başkanı ne kadar heveslense de, ne ölçüde heyecanlanıp iki de bir “İttifak kabul ederse cumhurbaşkanı adayı olmaktan gurur duyarım” dese de çabaları beyhudedir; çünkü bu sakil zihniyet karar ve irade haysiyetini çoktan yabancı güçlere devretmiştir."

İlgili Haberler