MHP'li Cemal Enginyurt'un o sözleri yeniden gündem oldu

MHP'li Cemal Enginyurt'un o sözleri yeniden gündem oldu
MHP Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt'un FETÖ'ye ilişkin açıklamaları yeniden gündeme geldi. "Birçok aileyi bir yandan perişan ederken, öbür taraftan bakan yaptın, elçi, milletvekili yaptın" ifadelerini kullandı.

MHP Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt'un, geçtiğimiz Eylül ayında Kanal 42'de katıldığı Tarım Masası programında yaptığı açıklamalar yeniden gündeme geldi.

Konuşmasında vatandaştan gelen bir soru üzerine FETÖ ile mücadeleye ilişkin AKP'ye eleştiride bulunan Enginyurt, "Birçok aileyi bir yandan perişan ederken, ama bunları perişan ederken, döndün öbür taraftan bakan yaptın, elçi, milletvekili yaptın" ifadelerini kullanıyor.

OdaTV'nin haberine göre, Cemal Enginyurt sözlerine şöyle devam ediyor:

"FETÖ’cülerle ilgili şu an bir sıkıntı yok gibi geliyor, Mehmet Dişli, Türkiye’nin en büyük hain FETÖ’cülerinin başında general olarak darbenin birinci adamı, kardeşi Şaban Dişli Hollanda’ya büyükelçi olarak atandı. Şu anki Tarım Bakanımızın kardeşi FETÖ’den hapiste yatıyor. Tarım Bakanımız Bakan, ama bu memlekette Recep Cingöz, polislik yaparken atıldı, ama Recep Cingöz’ün karısını da kardeşini de attın. İsim vermeyeceğim ama vekil yaptıkları var, resimleri olan, babaları FETÖ’cü olanları vekil yaptın."

İlgili Haberler