Milliyetçi Hekimler'den Türk Dünyası'na kurban bağış çağrısı

Milliyetçi Hekimler'den Türk Dünyası'na kurban bağış çağrısı
Milliyetçi Hekimler Derneği mensupları geleneksel iftarlarında buluştu. Tıp dünyasından önemli isimlerin biraraya geldiği iftar İBB Çırpıcı Sosyal Tesislerinde gerçekleşti.

Ev sahipliğini yaptığı iftar yemeği öncesi konuklarına bir hoşgeldiniz konuşması yapan Milliyetçi Hekimler Derneği Başkanı Prof. Dr. Orhan Gedikli bir arada bulunmaktan duyduğu mutluluğu dile getirdikten sonra, "Allah nice seneler bu iftarlarda buluşmayı nasip etsin" dileğinde bulundu. Konuşmasında fitre ve zekatlarını ihtiyaç sahibi tıp öğrencilerine vermeleri konusunda da üye ve konuklara çağrıda bulunan Prof. Dr. Orhan Gedikli, devamla şunları söyledi:

"Şimdiden şunu da hatırlatayım; bildiğiniz gibi Ramazan Bayramı'nın ardından Kurban bayramı'nı da idrak edeceğiz inşallah. Kurban Bayramı için de dernek olarak çalışmalarımız sürüyor. Her yıl olduğu gibi bu yıl da kurban bağışlarınızı Türk Dünyası'nda kesmek için hazırlıklar yapıyoruz. Bu bayram Azerbaycan, Karabağ'daki kardeşlerimizle birlikte olacağız. Kurbanlarımızı orada keseceğiz. Kurban bağışlarınızı olur olmaz yerlere verip akıbetinden şüpqhe etmek yerine derneğimize bağışlayarak gönül rahatlığı içinde olabilirsiniz"

Prof. Dr. Orhan Gedikli, konuşmasının sonunda iftara katılımları dolayısıyla konuklara teşekkürlerini belirtti.