Miralem Pjanic'den takım arkadaşlarına moral

Miralem Pjanic'den takım arkadaşlarına moral
Beşiktaş'ın Boşnak yıldızı Miralem Pjanic, pazartesi günü oynanacak Galatasaray derbisi öncesi takım arkadaşlarına moral yükledi. Pjanic, yaptığı konuşmayla özgüven artırdı.

Fanatik''ten Orhan Yıldırım''ın haberine göre; Süper Lig''in 10.hafta öncesinde oynanacak Galatasaray derbisi için hazırlıkları sürdüren Kartal, dün izin yaptı. Takımın izinli olmasına rağmen Miralem Pjanic boş durmadı.

Bosna Hersekli süperstar, dün tesise gidip bireysel olarak hazırlıklarına devam etti. Derbiye yüzde 100 hazır olarak çıkmak için çalışan Pjanic, takımı da ateşlemek için elinden geleni yapıyor. Başarılı futbolcunun takım arkadaşlarıyla tıpkı bir kaptan gibi sık sık görüşüp motivasyon yüklemesi yaptığı öğrenildi.

"BAŞIMIZ HEP YUKARI BAKMALI"

Son olarak önceki günkü idman sonrasında takım arkadaşlarıyla yemekte bir araya gelen Pjanic’in, “Ne olursa olsun başımız hep yukarı bakmalı. Futbolda iniş ve çıkışlar hep var. Kaybedilmiş bir şey yok. Kaliteli bir takımız ve kazanmaya başlayıp sonrasında çıkışa geçeceğiz” sözlerini sarf ettiği öğrenildi.